18. března 2011 • 04:00

Paris Hilton chystá ve světě motorek obří pařbu

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Populární party girl Paris Hilton asi omrzelo pouhé vymetání nočních mejdanů. Obletovaná celebrita si našla nové hobby! Od letošní sezony vstoupí do šampionátu motorek. V zimě si pořídila vlastní stáj, se kterou chce zaútočit na titul. "Pokud vyhrajeme, přichystám obří pařbu," slíbila před startem Velké ceny Kataru.



Motocyklový cirkus dostane nepřehlédnutou postavu, populární blondýna na sebe zcela jistě strhne pozornost. Mediální ryk se rozpoutal už v momentě, kdy Paris koupi motocyklového týmu oznamovala.

"Motorky jsou jako já. Jsou sexy a jsou vášnivé," prohlásila na oficiálním představení týmu v Madridu. Co taky čekat od přelétavé dračice, jejíž postelí údajně prošel i jeden z nejlepších fotbalistů světa Cristiano Ronaldo.




Tým s krkolomným názvem Pev-Bluseus-SMX-Paris Hilton má mít sídlo ve Španělsku, Paris do něj údajně nacpala okolo půl milionu eur. Obchod sjednala při dovolené na Ibize, angažovala dva španělské jezdce (zkušeného Sergia Gadeu a nováčka soutěže Mavericka Viňalese).

Ve třídě do 125 ccm s nimi myslí na titul. "Udělám pro náš tým úplně vše, ale jezdcům do závodění mluvit nebudu. Od toho mám jiné lidi," nechala se slyšet americká celebrita.

Paris Hilton chce se svým motocyklovým týmem získat titul
Paris Hilton chce se svým motocyklovým týmem získat titul


Paris ráda šokuje. Za sebou má divoké mejdany, desítky sexuálních skandálů. Ač patří mezi průměrné zpěvačky, dokázala prorazit do hitparád. Jméno Paris Hilton přitahuje pozornost, byť ji mnozí nenávidí.

Pozadu nezůstala ani tentokrát. Stačí se podívat na vzhled motorky, na které budou její jezdci usilovat o vavříny.

Motorka má převážně růžovou barvu, což v drsném sportu působí jako pěst na oko. "Růžová je prostě moje barva, nemohla jsem vybrat jinak," vysvětluje image své stáje.



Jak na celebritu, kteru leckdo nemůže ani vystát, zareaguje publikum? "Je mi to jedno. Chci navštívit co nejvíc velkých cen. Svému projektu zkrátka věřím," nepřipouští si možné negativní emoce.

Motocyklový svět se má opravdu na co těšit. Stejně tak i brněnský Masarykův okruh, kam by Paris se svým týmem mohla v srpnu přijet. Ostatně slíbila, že chce vidět většinu závodů.

Bohaté blondýny se tak možná dočkáme i v České republice.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud