21. dubna 2011 • 04:00

Buffon se toulal v Praze, Šeredovou nechal doma

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

V červnu chystá velkou svatbu s Alenou Šeredovou, teď se potuluje v Čechách bez ní. Gianluigi Buffon (33), fotbalový brankář Juventusu Turín, přiletěl v pondělí do Prahy. Svou nastávající Alenu Šeredovou (33) nechal doma v Itálii.



Jeden z nejlepších gólmanů světa do Prahy přiletěl "obhlédnout terén". V Praze si v červnu vezme Alenu Šeredovou, dlouholetou partnerku a českou modelku.

Tentokrát však přicestoval bez ní. V pondělí byl spatřen na Václavském náměstí, kde si to jako stovky dalších turistů kráčel jen v tričku a džínách. Byl zastižen, zrovna když mířil do Státní opery. Že by se u něj jako u správného Itala projevila láska k umění?

Alena Šeredová si ráda užívá s Buffonem leháro na pláži.
Alena Šeredová si ráda užívá s Buffonem leháro na pláži.


Vůbec ne. Mistr světa z roku 2006 totiž přiletěl natáčet reklamní spot pro firmu Heineken. Pomáhal mu i Nizozemec Clarence Seedorf (35), záložník AC Milán.

„Byl tady pořádný zmatek. Filmový štáb, plno lidí, celý den cvrkot. Do toho modelky v kostýmech andělů, dámy v barokních róbách. Ale co točili, to nevím,“ prozradila deníku Aha! jedna ze zaměstnankyň operní scény.

Buffon opustil Prahu ještě za světla, Seedorf točil až do noci. Výsledný spot má běžet v přestávkách Ligy mistrů, připravených bude několik variant. Natáčely se například i záběry vedle Národního muzea.

Je vidět, že populární "Gigi" si Prahu zamiloval. I proto si zde v červnu vezme svou lásku Alenu.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud