29. dubna 2011 • 04:00

Bude na MS fandit Jágrovi? Co na to řekla Inna

Autor: Tomáš Pokorný (Blesk)
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Armáda manželek a přítelkyň požene české hokejisty za obhajobou zlatých medailí na mistrovství světa, které dnes startuje na Slovensku. Loni na šampionátu v Německu patřily krásky v červených dresech k nejexponovanějším fanynkám a letos to nebude jinak. Jenže! Objeví se v jejich houfu i Inna Puhajková (25), (ex)přítelkyně lídra týmu Jaromíra Jágra (39)?



Foto 

O krizi jejich vztahu psal Blesk v únoru. Tehdy Inna přiletěla z Ruska, kde Jágr válel v dresu Omsku, a do konce sezony už se za ním nevrátila.

Změnilo se od té doby něco? Možná! Inna se totiž ve středu objevila v hledišti pražské O2 areny na posledním přípravném zápase výběru kouče Hadamczika s Kanadou (2:4).

Seděla však v jiném sektoru než příbuzní ostatních hokejistů a neměla na sobě tradiční Jágrův dres. Jsou tedy Jaromír a Inna zase spolu?

„Krizi už překonali a Inna se chystá přijet fandit i na Slovensko,“ tvrdí jeden zdroj. „Nejsou spolu, ale to neznamená, že se nemohou dát znovu dohromady,“ říká další...

Jágr před týdnem po příletu z Ruska smetl téma Inna ze stolu s tím, že má teď jiné starosti. Sdílná není ani Puhajková. Včera Blesku na dotaz, jestli bude fandit v Bratislavě, v SMS se smajlíkem odpověděla: „Nechte se překvapit.“

Před rokem Inna prožívala na tribuně zápasy českého výběru možná nejemotivněji ze všech. Její gesta napětí a slzy dojetí po vítězství ve finále nad Ruskem byly hitem režiséra přímého přenosu, také fotografové mačkali spoušť jako o život...

Je to tam! Jágrova Inna slaví postup do semifinále
Je to tam! Jágrova Inna slaví postup do semifinále

Ať už to má Jágr s Innou jakkoliv, je číslo 68 před zítřejším zápasem českých hokejistů na šampionátu proti Lotyšsku (20:15, komentovaný online iSport.cz) ve skvělé náladě a formě!

„Znám Jardu dobře, vím, co v něm všechno je. Přesto jsem na jeho výkony v přípravných zápasech koukal s otevřenou pusou,“ přiznává Jágrův důvěrník Luboš »Čužák « Rys.

„Když má Jarda úsměv ve tváři, tak se o jeho výkony nemusíme bát!“ Není pochyb o tom, že Češi mají zase našlápnuto k med a i l i . S Innou v hledišti, i bez Inny...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud