29. dubna 2011 • 16:40

Beckhamova ostuda na svatbě: Davide, jsi neŘÁD

Autor: qp, ČTK, spo
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zvednul hlavu, vypnul hruď a pyšnil se řádem britského impéria. David Beckham se na královské svatbě chlubil, že také on patří "mezi smetánku". Jenže chybička se vloudila. Co chybička - pořádné faux pas! Řád měl totiž připnutý na špatné straně. Správně má být nalevo, tedy na srdci.



Slavný fotbalista David Beckham, jeden z nejsledovanějších hostí páteční svatby prince Williama a Kate Middletonové, se dopustil společenského ostudy; na svatební obřad přijel s Řádem Britského impéria připnutým na špatné straně svého žaketu.

Řád Britského impéria patří mezi nejvyšší pocty, které britská monarchie uděluje. Beckham ho v roce 2003 dostal z rukou královny Alžběty II. především jako ocenění za to, že ve světě svým sportovním uměním propaguje Británii.

Pětatřicetiletý Angličan na svatbu přijel i s manželkou, někdejší členkou hudební skupiny Spice Girls Victorií Beckhamovou. Sportovec považovaný za módní ikonu měl řád připjatý nesprávně na pravé klopě.

"David Beckham vypadá fantasticky, ale co ten jeho řád na špatné straně!?" zděsil se okamžitě na Twitteru jeden z diváků za souhlasného přizvukování několika dalších pohoršených uživatelů sítě. "Řekl mi to tatínek a dodal jenom: 'Idiot'," přitakala jedna z divaček.

David Beckham hladí těhotenské bříško své manželce Victorii
David Beckham hladí těhotenské bříško své manželce Victorii

Co o Beckhamových napsala Františka Čížková:

Fotbalová legenda, sir David Beckham a jeho těhotná choť Victoria, z níž se postupem času stává uznávaná návrhářka, opět potvrdili pověst dokonale sladěného, stylového páru s velmi dobrým citem pro oděv.

On zvolil cylindrem korunovanou klasiku hodnou noblesního aristokrata. Ona se mu nadčasovým (nikoli nudným) outfitem přizpůsobila. Střízlivě elegantní, volným střihem graviditu maskující šaty rafinovaně oživila koketním bonbónkem na hlavě plus hladkými lodičkami s podpatkem, jehož výška fascinuje.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud