3. května 2011 • 13:52

Šeredová o svatbě: Chystám dvě hostiny!

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

To bude jízda! Svatba Aleny Šeredové a jejího partnera, slavného fotbalisty Gigiho Buffona, která bude nejsledovanějšího událostí hned po královské svatbě, bude mít dvě hostiny. V Praze a v Itálii u moře! "Nejdřív uděláme večírek po obřadu, a pak ještě doma v Itálii," svěřila se Alena.



První večírek slavný pár uspořádá ještě v Praze, kde si řekne své "ANO". Ten druhý se uskuteční za příjemnějších podmínek u moře!

"Hostina bude nejprve po obřadu v Praze, ale potom uděláme svatební večírek v Itálii," svěřila se Šeredová slovenskému Času.

Nic dalšího už neprozradila. I to málo, co se zatím podařilo udržet pod pokličkou, tam nechala. Co třeba? Jaké bude mít svatební šaty nebo počet a jména lidí, které na hostinu pozvala.

Alena čekala na svatbu s Buffonem,  slavným brankářem Juventusu a italské reprezentace, dlouhých šest let. Navíc s Gigim vychovává dva syny Luise Thomase (3) a Davida Leeho (1).

"I když jsme spolu takhle dlouho a máme dvě děti, svatba pro nás bude něco speciálního," tvrdí Šeredová. "Oba se na tento výjimečný den velmi těšíme," dodala.

Alena Šeredová si ráda užívá s Buffonem leháro na pláži.
Alena Šeredová si ráda užívá s Buffonem leháro na pláži.

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud