5. května 2011 • 09:56

Řepková: On má miliony, já neměla na dárky dětem

Autor: Oldřich Tichý
Vstoupit do diskuse
118
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vypadá to na ostrou rozvodovou válku! Zlý muž fotbalové Sparty Tomáš Řepka (37) si zřejmě své pověstné blikance neodbývá jen na hřišti. Poté, co loni odešel od rodiny k modelce Vlaďce Erbové (29), odstřihl svou ženu a dvě děti od peněz.



Foto 

O tom, že Řepka s Erbovou koupili luxusní vilu pro svůj budoucí život, se v zákulisí šuškalo dlouho. Podle deníku Aha! se tak stalo letos v lednu a placeno bylo hotově.

Tvrdí to aspoň Řepkova manželka Renáta (38), která se teď u soudu dožaduje výživného. Pro sebe, dceru Veroniku (16) a syna Tommasa (10) chce 260 tisíc korun měsíčně!

Se svými požadavky se Řepková na soud obrátila minulý pátek. Blesk získal jejich kopie. Z nich je zřejmé, že jí hnula žlučí luxusní vila za 20 milionů, kterou si Řepka s Erbovou pořídili v Černošicích u Prahy. To vyšlo najevo před pár dny.


„Já s ním žiju sedmnáct let a těsně před Vánocemi mi zablokuje přístup k bankovním účtům. Jedině díky pomoci matky jsem dětem koupila dárky, zaplatila náklady s domácností,“ napsala teď Řepková soudu. Ona sama nemá žádný vlastní příjem.

Jak to Renáta manželovi spočítala
* Výživné pro sebe 150 tisíc měsíčně

* Výživné pro dceru Veroniku 70 tisíc

* Výživné pro syna Tommasa 40 tis

Do doby, než bude jejich manželství rozvedeno, chce fotbalistova manželka pro sebe a děti více než čtvrt milionu měsíčně i proto, že její záletný manžel rozhodně nestrádá a společné peníze utrácí jinde.

„To dokazuje i jeho rozhodnutí zakoupit pro milenku nemovitost v hodnotě 20 milionů. S tou má vztah tři čtvrtě roku, a přesto neváhá, koupí jí skrytě automobil, dovolenou atd.,“ dodala.

Připustila zároveň, že letos v lednu, únoru a březnu jí manžel dal 70 tisíc. Jen měsíční školné pro starší dceru ale stojí kolem 40 tisíc. A pro Řepku jsou takové peníze sotva na svačinu.

„Ještě před několika měsíci disponoval částkou 100 milionů pouze na svých bankovních účtech,“ napsala Řepková.


Sám Řepka včera nezvedal telefon a na dotazy, které mu Blesk zaslal na mobil, odpověděl SMS zprávou dost nejasně: „V současné době nejsem schopen vámi tvrzené informace objektivně komentovat.“

Také zástupce Řepkové byl stručný. „Nedosáhli jsme dohody, proto se musíme našich nároků domáhat soudně,“ uvedl právník Miroslav Duda. Blíže nechtěl požadavky své klientky rozebírat. Soud zatím o požadavcích Renáty Řepkové nerozhodl.

Na křtu knihy nechyběla ani Řepkova přítelkyně Vlaďka Erbová
Na křtu knihy nechyběla ani Řepkova přítelkyně Vlaďka Erbová

Vstoupit do diskuse
118
Články odjinud


Články odjinud