18. května 2011 • 04:00

Jágr, Pavelec, Michálek pařili v Praze do rána

Autor: Blesk Pavel Skořepa
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bronz zapíjeli poprvé v Česku a rovnou až do svítání! Hokejisté Jágr, Pavelec, Michálek a další hráči vyrazili do víru hlavního města, aby zakončili úspěšnou sezonu. V noci z pondělí na úterý se vydali na populární tah po Praze. Sešli se v restauraci Svatého Václava a pak se přesunuli do oblíbeného podniku Kozička. Tam už na ně čekaly nažhavené zlatokopky. Hokejoví hrdinové jim ale – stejně jako v boji s Rusy o třetí místo – odolali!



Foto 

Den po skončení mistrovství světa na Slovensku, na kterém hokejisté vybojovali bronzové medaile, se opět sešli.

Konečně na ně ale nečekala hokejová kabina, dřina a odříkání, ale stoly plné jídla pití a zábava! „Pojedeme do Prahy a pořádně to oslavíme,“ těšil se bek Karel Rachůnek hned po skončení duelu o medaili s Ruskem (7:4).



V hlavním městě nechyběla největší hvězda týmu a nejlepší útočník šampionátu Jaromír Jágr, přidali se i další: Pavelec, Frolík, Michálek nebo Novotný. Potkali se na tradičním místě v centru hlavního města u Svatého Václava.

Tam se ládovali a popíjeli do tří do rána. Pak postupně zmizeli do svého oblíbeného podniku Kozička, kde večírky často završují. A hned se na ně nalepily holky, kterým jde jen o to, sbalit nějakého pracháče.

Mezitím si stačil pokecat s kamarádkou – bývalou přítelkyní kladenského hokejisty Marka Čurilly
Mezitím si stačil pokecat s kamarádkou – bývalou přítelkyní kladenského hokejisty Marka Čurilly


„Kluci se s nimi bavili, ale žádná neuspěla. Neměly šanci,“ řekl Blesku zdroj blízký hokejistům. Jágr a spol. pokecali i se zpěvačkami Helenou Zeťovou či Martinou Pártlovou.

K ránu miláčkům národa docházel dech. Postupně se z baru vytráceli. Ti nejvytrvalejší odjeli v taxících kolem půl šesté ráno. Už dnes je ale čeká společná týmová večeře a další díl »nekončících « oslav...

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud