30. května 2011 • 04:59

Jágrova láska: Tenis je dřina, tak (se) válí Inna

Autor: Tomáš Koníček
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lehký nadhoz nad hlavu, úder a eso! Přestože Inna Puhajková (25), přítelkyně Jaromíra Jágra (39), není v tenise úplně zručná, v sobotu to na dvorcích v Hradci Králové pořádně rozbalila. Zatímco Jarda se vracel z Paříže, kde se byl podívat na French Open, ona na turnaji osobností bavila diváky.



Foto 

„I když jsme s parťačkou neuhrály žádné výsledky, byla to sranda,“ smála se tenistka amatérka. Na kurtech předvedla tolik póz, že by mohla vyučovat, jak správně hrát tenhle sport pro diváky.

Dobíhala dlouhý míč a natahovala se po něm takovým způsobem, že skončila na zemi. „Nic mi není. Je to v pohodě,“ culila se, když vstávala a byla zamazaná antukou.


„To je pěkná tečka na závěr, takhle se tu vyválet,“ povídala, když si vzápětí pucovala kolena a slušivé trenýrky.

Na turnaj dorazila s několika kamarády. Český hokejový bombarďák po jejím boku chyběl. „Jarda spojil tenis v Paříži s pracovními záležitostmi a já se učila na zkoušky. I když mě to mrzí, zůstala jsem doma,“ vysvětlovala partnerka bronzového medailisty z nedávného mistrovství světa.

Jágr ještě s blonďatou Innou
Jágr ještě s blonďatou Innou


Ve čtyřhře prohrála všechny čtyři zápasy, a tak si chtěla spravit chuť vzájemným pinkáním s partnerkou. Tak jako její Jarda si přidala dávku navíc. „Chytla jsem druhý dech a chtělo se mi hrát dál. Víc jsme se u toho nasmály,“ líčila Inna.

Dvojici neodradil ani déšť. Spíše se v něm holky pořádně vydováděly. „Při tom běhání bylo docela vedro, déšť nás aspoň osvěžil,“ líčila Jágrova přítelkyně. Po chvíli Inna dokonce odhodila mikinu a do míčku fl ákala raketou jen tak v tílku.

A to bylo panečku na co koukat. S Jágrem prý hraje tenis jen občas. „Ale moc ho to proti mně nebaví. Hraje mnohem líp a se mnou je to taková plácaná. On je soutěživý a potřebuje hrát s chlapem, aby neměl pocit, že vyhraje tak snadno. Já se mu rovnat nemůžu,“ vysvětluje s tím, že by si po jeho boku ani nemohla zahrát smíšenou čtyřhru.

„Kazila bych mu to. To by nedopadlo dobře,“ směje se čerstvá absolventka státní zkoušky z Ruštiny. Zdali Jaromír podepíše smlouvu opět v Rusku a ona tam s ním zůstane, bude se jí perfektní azbuka určitě hodit...

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud