30. května 2011 • 15:15

Kurnikovová má jasno: Naučím Ameriku hubnout!

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do historie ženského tenisu se moc výrazným písmem nezapsala. Nejvýše ji žebříček zaznamenal v listopadu roku 2008 na osmém místě světa, na turnajový triumf však ruská kráska nikdy nedosáhla. Oč byla však ochuzena na dvorcích, o to více zářila na přehlídkových molech. A nyní má před sebou další cíl. Naučit Ameriku hubnout.



A nutno říct, že brzy třicetiletá rodačka z Moskvy ví, o čem mluví. Její dokonalá postava, kterou by ji s přehledem mohly závidět světové topmodelky, dává Anně dobrý základ.

Semifinalistka Wimbledonu z roku 2007 bude v americké stanici NBC vystupovat jako trenérka a poradkyně v oblasti cvičení, zdravého životního stylu a hubnutí. Pohledná blondýnka by se měla do obývacích pokojů amerických domácností nastěhovat od září letošního roku.


„Jako profesionální tenistka a trenérka s licencí věřím, že mám lidem k této problematice co říct. Je to pro mě úžasná příležitost podělit se s americkými domácnostmi o své nadšení a zkušenosti týkající se udržení kondice a hubnutí,“ netají nadšení ruská modelka.

Na slavnou postavu sází i producent chystané reality show Paul Telegdy. „Kurnikovová je pro celou řadu soutěžících výbornou motivací a podporou při těžkém boji s obezitou a pro získávání kondice a zdraví.“

Bývalá ruská tenistka žijící v Miami o diváky rozhodně mít nouzi nebude. Své příznivce si podle statistik v nejtlustším národě světa určitě najde.

ANNA KURNIKOVOVÁ
narozena: 7.6.1981 v Moskvě
nejvýše na žebříčku: 8. (listopad 2000)
vyhraných turnajů ve dvouhře 0
bilance výher/proher ve dvouhře 209 - 129
Prize Money 3 500 000 dolarů

Žhavá Anna Kurnikovová opět před fotoaparátem.
Žhavá Anna Kurnikovová opět před fotoaparátem.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud