4. června 2011 • 05:00

Kouč Hadamczik má milenku: O 36 let mladší!

Autor: Pavel Skořepa
Vstoupit do diskuse
45
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtyři roky držel vztah s mladičkou dívkou téměř v tajnosti. Když se ale po boku Aloise Hadamczika (58) na atletické Zlaté tretře v Ostravě ukázala pohledná mladá brunetka, všechno prasklo. Ženatý kouč české hokejové reprezentace má milenku – Lucii Placzkovou (22)!



Foto 

„Po mistrovství světa na Slovensku jsem je vídal často. Třeba v pražské restauraci Kogo minimálně dvakrát. Na veřejnosti už si ani moc nedávali pozor, jestli je někdo pozná,“ tvrdí zdroj Blesku.

Hadamczik si svou milou vzal v úterý na tribunu nejvýznamnějšího atletického mítinku v Česku. Posadili se vedle hokejistů Jaromíra Jágra a Tomáše Plekance, se kterými se vesele vybavovali.

„S Lucií se nějakou dobu známe, ale je to moje osobní záležitost,“ řekl ke vztahu kouč bronzových medailistů z Bratislavy. „Víc to nebudu komentovat.“

O tom, že se Hadamczik s Placzkovou často schází, se v hokejovém zákulisí hovořilo delší dobu. „Co vím, jsou spolu už asi čtyři roky. Několikrát byli třeba na diskotéce u Ostravy, kterou údajně Hadamczik vlastní, takže už to neberu jako tajemství,“ tvrdí osoba, která se v blízkosti kouče národního týmu pohybuje, ale nepřála si být jmenována.


Románek nese rodina kouče národního týmu nelibě. Především jeho dcera Nikola, která si před dvěma lety vzala hokejového obránce Michala Barinku (hraje ruskou KHL za Jaroslavl).

„Za to, co v soukromí provádí, je na něho naštvaná už delší dobu,“ dodal zdroj. Hadamczikova manželka Sylva, kterou delší dobu svazují zdravotní problémy, se drží v ústraní.

Na večírky nebo různé galavečery ji nikdy nebral a přicházel sám. O Lucii údajně ví už dlouho, problém má Hadamczik nyní především kvůli tomu, že se o jeho mimomanželském vztahu už i píše v novinách.

Jágr se snažil seznámit, ale pak se vedle neznámé krásky zjevil kouč Alois Hadamczik
Jágr se snažil seznámit, ale pak se vedle neznámé krásky zjevil kouč Alois Hadamczik

Vstoupit do diskuse
45
Články odjinud


Články odjinud