14. června 2011 • 05:45

Šeredová s Buffonem: Svatbu komplikují odboráři

Autor: Blesk Tomáš Pokorný
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNÍ INFO - Nejpřísnějšímu stupni utajení podléhají vrcholící přípravy svatby modelky Aleny Šeredové (33) a brankáře italské fotbalové reprezentace Gianluigiho Buffona (33). Blesku se přesto podařilo zjistit několik podrobností včetně termínu konání. Slavný pár si řekne ANO už tento čtvrtek a obřad nejspíš proběhne v katedrále sv. Víta na Pražském hradě, kde se před rokem brali tenisté Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová!



Otázkou je, zda jim jejich den D nakonec nezhatí stávka odborářů, která je ohlášena právě na čtvrtek...

Foto 

Fotky prodali do časopisu

Na informace ohledně veselky je uvaleno přísné embargo. I proto, že Alena a Gigi už údajně dopředu prodali svatební fotografi e nejmenovanému italskému magazínu.

Všichni z okolí Aleny i Gigiho jsou zavázáni mlčením. Nastávající novomanželé za něj dokonce platí – hotel, v němž se má konat slavnostní hostina, inkasuje podle informací Blesku za diskrétnost půl milionu korun!



„Párty měla proběhnout v hotelu Kempinski, ale když to prasklo, domluvili si Alena a Buffon spřátelený hotel. Když nebude prozrazeno jaký, zaplatí dvacet tisíc eur,“ řekl zdroj Blesku.

Prsatá kráska a italský gólman ohlásili vdavky letos na jaře. Přiznali, že se vezmou v Praze, a nejčastěji se mluvilo o termínu 14. června. Nakonec by si ale měli říct ANO až pozítří na Pražském hradě...

Alena Šeredová
Alena Šeredová


Právě na ten den je pro svatební účely rezervována svatovítská katedrála, obřad by měl dle pravidel proběhnout až po páté hodině odpoledne. Na veselku by měli dorazit jen nejbližší rodinní příslušníci a kamarádi, pozvánku dostalo zhruba 60 lidí.

Pravděpodobně se zúčastní i synové Louis Thomas (4) a David Lee (1). Mezi hosty by neměli chybět Buffonovi spoluhráči z Juventusu Turín včetně české ikony Pavla Nedvěda.

Buffona oblékne Pignatelli

Italský gólman si vezme českou kráskuFoto Foto Blesk Jindrich Starý, Martin Mithofer, David Malik

Svatbu má pod palcem Alenina mladší sestra a rovněž modelka Eliška.

Nejen ona si teď láme hlavu s tím, jak to udělat, aby průběh slavnostního dne nenarušila stávka dopravců, která může zablokovat celou metropoli.

Eliška pomáhala Aleně vybírat i svatební róbu, která je však předmětem tajemství. Buffon by měl mít oblek od italského návrháře Carla Pignatelliho.

„Ale už ani pořádně nevím, jak vypadá. Zkoušel jsem si ho jen jednou,“ svěřil se Buffon před pár dny v jednom z rozhovorů pro italská média.

S Alenou jsou v Česku už od víkendu, po svatbě se však dlouho nezdrží.

Už na neděli je totiž naplánována velká oslava pro 260 hostů v italské Twize v klubu Forte dei Marmi, který je vyhlášený konáním luxusních VIP párty...

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud