28. června 2011 • 15:55

Se ženou na festivalu: Rooney se topil v bahně!

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Wayne Rooney je vyhlášený drsňák, nepohrdne ani ostřejší rockovou muzikou. V době dovolených tedy nezvolil slucem zalité ostrovy v Karibiku, ale deštivý a zablácený festival Glastonbury v Anglii. Na jednu z nejznámějších hudebních akcí na světě vzal i manželku Coleen, která mu snad definitivně odpustila milostné zálety.



Glastonbury patří k vyhlášeným hudebním akcím. Lístky zmizí v předprodeji během několika dní, letošní ročník navštívilo celkem 170 tisíc  fanoušků.



Mezi nimi nechyběla ani fotbalová hvězda Manchesteru United Wayne Rooney s manželkou Coleen. Oba dva měli na celý víkend VIP vstupenky, vychutnávali si vystoupení světoznámých kapel jako jsou Cold Play či U2.

Wayne Rooney s manželkou Coleen Rooney navštívili světoznámý festival Glastonbury v AngliiFoto Reuters

Známému britskému páru, který prošel velkou krizí díky Rooneyho nevěře, nevadilo ani deštivé počasí či brodění bahnem.

Oba dva obuli na nohy vysoké holinky, do ruky vzali kelímek s pivem nebo jinými drinky a vychutnávali si jedinečnou atmosféru hudební akce.

"Mám nový stan a spacák, chci si festival užít se vším všudy," těšil se už v týdnu pětadvacetiletý útočník.

Nakonec své plány musel malinko pozměnit. Coleen mu nepohodlné ubytování zatrhla, pár nakonec spal na blízké luxusní farmě. Do hrabství Somerset se navíc dopravili soukromým vrtulníkem, což je stálo bezmála 150 000 korun.

Rooney si užíval pořádný bigbít, utajit svou identitu se mu však nepodařilo. I přes nasazenou kapucu na čerstvě nastřelených vlasech a černé brýle ho ostatní návštěvníci festivalu poznávali, musel rozdávat desítky podpisů.



Anglický reprezentant i tak může být spokojený. Jeho žena ho konečně vzala na milost, dokonce se s ním na festivalu dobrovolně "topila v bahně."

"Zkuste žít přítomností a zaměřte se na budoucnost," vzkázala Coleen prostřednictvím twitteru ostatním podváděným manželkám. Vypadá to, že manželství střelce United je alespoň na čas zachráněno...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud