9. července 2011 • 13:06

Nechodí diváci? Rusky budou hrát v bikinách!

Autor: lbc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Že ženy fotbal dnes nehrají o moc hůře než muži, toho už si všimnul snad každý. Současné mistrovství světa v Německu ukazuje, že v technice ani rychlosti dívky za svými mužskými protějšky takřka nezaostávají. A rozhodně o dost méně simulují. "Jen kdyby neměly ty plandavé dresy," napadlo jistě nejednoho fanouška při sledování zápasů. Pánové, pozor! Zdá se, že i tento problém by mohl být brzy vyřešen...



Ženský fotbalový tým FC Rossijanka patři k ruské elitě. Od svého založení v roce 1990 dokázala jeho děvčata ligu vyhrát celkem třikrát a pohár dokonce pětkrát. Nic to ale není platné, moskevský tým má neustále problémy s nedostatkem diváků. Fotbalistky teď vymyslely originální řešení - příští utkání odehrají v bikinách!

"Jsme v Rusku nejlepší a nikdo nás přitom nezná," vadilo trenérce Taťáně Jegorovové, která změnu oblékání navrhla. "Je to dobrý nápad, naše holky jsou krásné, skvělé sportovkyně a chtějí vyhrávat," vysvětlovala.

Rusky navíc slíbily, že pokud jejich nahota pomůže zvýšit prodej lístků, budou v bikinách hrát pořád. Už se také těšíte na rohové kopy, kterým vždy předchází tahání za dres?

Bránění skluzem hned získává nový rozměr
Bránění skluzem hned získává nový rozměr

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud