9. července 2011 • 18:25

Milan Michálek se oženil, vzal si Kanaďanku Karen

Autor: Blesk Pavel Skořepa, lbc
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Ulízl si vlasy, oblékl smoking a vydal se na nejdůležitější den svého života. Hokejový reprezentant Milan Michálek (26) se oženil! Svatbu s dlouholetou láskou Karen naplánovali v kostele sv. Tomáše nedaleko Malostranského náměstí v Praze.



Postavil se k oltáři a netrpělivě čekal na svoji budoucí ženu. Ve tři hodiny se dočkal! V bílém Rolls Royce dorazila krásná kanadská přítelkyně. Byla nervózní, přesto vše zvládla a o necelou hodinu později za zvonění zvonů vyšla jako manželka českého útočníka.

Nevěstě Karen rafinované šaty velmi slušelyFoto Michal Beránek (Sport)
Přípravu na novou sezonu v dresu Ottawy hodil Michálek za hlavu a naplánoval si důležitý životní krok. „Pro celou naši rodinu to byl velkej den. Jsme za bráchu rádi, že si vybral tu pravou ženskou a že je šťastnej,“ říkal pár minut před obřadem starší z bratrské dvojice Zbyněk, který mu šel za svědka. „Obřad byl dojemný,“ přiznal bek Pittsburghu.

Několik slziček ukáplo a chvíle dojetí ukončila až výměna prstýnků. Mezi více než stovkou hostů ji sledovali i kamarádi hrající NHL včetně druhého nejdražšího hráče zámořské ligy Christiana Ehrhoffa (Buffalo). Svatby se zúčastnili i Ondřej Pavelec (Winnipeg), Michael Frolík, Rostislav Olesz (oba Chicago), Filip Kuba, Erik Karlsson (oba Ottawa) a Marcel Goc (Florida).

Novomanželský pár po obřadu odjel v Rolls Royce a za nimi se vypravili ostatní přítomní. Pak už se jen slavilo a o zábavu se postaral především reprezentant Jiří Novotný (Astana, KHL). Karen na svatební šaty navlékl olympijský dres z Vancouveru s číslem 9 a jmenovkou Michálek. Do ruky jí dal hokejku a pak musela dokázat, že si svého hokejistu zaslouží. To se naštěstí povedlo!

Minimálně další tři roky budou novomanželé trávit převážně v rodné zemi nevěsty. Milanu Michálkovi totiž ze smlouvy s Ottawou Senators zbývají odehrát ještě tři roky, během kterých si vydělá celkem asi 215 milionů korun.

Do Kanady zamířil šestadvacetiletý útočník před dvěma lety ze San Jose, kdy se stal součástí výměny za kanonýra Heatleyho. Na klubové úrovni v poslední době moc bodů nesbíral, skvělými výkony ale oslnil na nedávném mistrovství světa. Tam dokázal být oporou mužstva i přesto, že si po střetu s hrubiánem Arťuchinem v prvním zápase proti Rusku zhmoždil krční páteř.

Na svatbu dorazil i hokejista Olesz
Na svatbu dorazil i hokejista Olesz

Vstoupit do diskuse
5
Články odjinud


Články odjinud