22. srpna 2011 • 17:07

Svůdná snowboardistka Eva Samková: Chci válet jako Líza Simpsonová!

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Je krásná, sexy a nabývá na popularitě! 18letá talentovaná snowboardistka Eva Samková nezapře nejen umění na bílých svazích, ale především nezpochybnitelný půvab...



Ambice české naděje sahají i na zimní olympijské hry v Soči v roce 2014, kde by měla být jednou z horkých kandidátek na medaili. Nejen řádění na prkně je však doménou mladé naděje.

Mezi záliby Samkové však kromě prohánění se na svazích patří i koně. „Ke koním jsem se dostala v páté třídě a dodnes mě to baví,“ uvedla pro Aha! snowboardistka. „Velkých koní jsem se nejdříve bála, naštěstí jsem se dostala do styku většinou s poníky,“ dodává Samková .

Jízda na koni však nepatří k nejbezpečnějším doplňkovým aktivitám, zvláště pak pro sportovce. Své o tom ví i česká naděje.

„Jednou jsem z koně spadla, když se zastavil před překážkou. Já překážku zdolala, ale kůň zůstal před ní,“ dodává se smíchem. Ani „špinavá“ práce spočívající v kydání hnoje není pro dívku problém. „Dobře se u toho odreagujete,“ vysvětluje.

Tady však aktivity Samkové nekončí. Dalším koníčkem je hudba, ke které ji přivedl otec. Specifické místo zastává především saxofon.

„Mým snem byly bicí nebo saxofon. Bubny se do pokoje nevešly, takže vyhrál saxofon,“ vysvětluje svojí volbu snowboardistka .

A kdo je jejím hudebním vzorem? „Líza Simpsonová je můj idol. Škoda, že neumím hrát jako ona,“ dovává česká olympijská naděje.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud