22. listopadu 2011 • 15:05

Berdych si v Londýně vychutnává luxus. Noc v hotelu za 12 tisíc!

Autor: Pavel Skořepa
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvě hodiny a 48 minut trápil Tomáš Berdych na kurtu jedničku Djokoviče. Bohužel, prohrál v tiebreaku třetího setu 3:7... Jinak si však na Turnaji mistrů, který hostí londýnská O2 Arena, užívá příjemné chvilky. Elitní osmička hráčů včetně Berdycha se přesouvá do haly lodí, vozí se v limuzínách a jsou ubytováni v jednom z nejlepších hotelů města na Temži. V Marriott County Hall chtějí za jednu noc přes 12 tisíc korun!



Výzdoba z tmavohnědého mramoru, tři restaurace v různých stylech s odlišným jídelníčkem a personál oblečený do cylindrů a kravat. V hotelu v centru Londýna, asi 13 kilometrů od O2 Areny, je to jako na zámku.
Berdych si loni na Turnaji mistrů odbyl premiéru, letos už není z ničeho překvapený. I když mu občas cestu lodí přeruší mlha a musí sebe i přítelkyni Ester Sátorovou usadit do limuzíny.

Má stejného řidiče i bodyguarda jako před rokem. „Cítím se skvěle!“ vzkázal před prvním duelem se suverénem letošní sezony Srbem Djokovičem, s nímž prohrál po třísetovém boji a zahodil dokonce mečbol!

K tenisu patří i odpočinek, kterého hráči mají šanci ve chvílích volna využít maximálně. Kromě nádherného výhledu na Big Ben nebo Eagle Eye mohou relaxovat v lázních nebo se najíst v noblesních restauracích, kde například steak stojí kolem osmi set korun. „Ten výhled je krásný,“ říká Berdych.

Doufejme, že nadstandardní podmínky podpoří i výkony českého tenisty. „Pokud ze sebe dostanu svůj nejlepší tenis, jsem schopen porazit každého.“

Dnes po půlnoci českého času málem svá slova potvrdil, ale Djokovičovi nakonec podlehl v tiebreaku třetího setu.

Pohled na hotel při stmávání
Pohled na hotel při stmávání

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud