26. listopadu 2011 • 14:51

Tomáši, do toho! Berdychovi fandí i Čechův spoluhráč

Autor: Pavel Krejča
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
Otázky a odpovědi: Nominace na MS! Pohřební tiskovka, nároďák jako Třinec. Je tým starý? A proč nejedou…
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Kteří sportovci jsou největšími fandy tenisu? Fotbalisté! Rio Ferdinand, Thierry Henry, Robin van Persie, Gareth Bale, Andrej Aršavin a další hvězdy anglické ligy drží pěsti svým favoritům přímo v londýnské O2 areně na Turnaji mistrů. Tomáši Berdychovi (dnes od 21:00 hraje semifinále proti Tsongovi) fandí překvapivě Španěl – Juan Mata, spoluhráč Petra Čecha z Chelsea.



Mata se objevil v boxu pro Berdychovu rodinu při pondělní Tomášově bitvě s Novakem Djokovičem. Záložníka Chelsea spojuje s českým tenistou Berdychův fyzioterapeut Jose Castilla! Ten se s Matou zná z dob, kdy oba působili v béčku Realu Madrid.

Šikovné ruce Castilly napravovaly okopaná těla hráčů Bílého baletu před čtyřmi roky. Od letošního jara se už věnuje Berdychovým úponům a svalům. „Fandím jedině Tomášovi. Vždycky!“ přísahal Castilla, který se sedmým hráčem žebříčku prodloužil smlouvu a bude v českém týmu pracovat i příští rok.

Na koho se chodí dívat ostatní fotbalové ikony? Francouz Henry je dlouhodobým přítelem švýcarského génia s raketou Rogera Federera a sedává na tribuně s jeho ženou Mirkou Vavrinecovou. Nejlepší střelec Premier League Van Persie chodí společně se spoluhráčem z Arsenalu Aršavinem a exhráčem kanonýrů Piresem povzbuzovat francouzského ranaře Jo-Wilfrieda Tsongu.

Stoper Manchesteru United Rio Ferdinand si dokonce mezi odpoledními a večerními zápasy zašel zapinkat přímo na kurt, kde mu jednotlivé údery ukazoval legendární Němec Boris Becker.

Juan Mata dorazil na Berdychův zápas i s přítelkyní
Juan Mata dorazil na Berdychův zápas i s přítelkyní

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud