28. prosince 2011 • 11:34

Smrt ji nešetří. Enkeová přišla po dceři a manželovi taky o bratra!

Autor: šq
Vstoupit do diskuse
11
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vdovu po německém fotbalovém brankáři Robertu Enkem Teresu (35) postihla další rána. Po dvouleté dceři Laře a manželovi přišla před Vánoci také o bratra, jenž nečekaně zemřel ve věku 43 let.



Její bratr Florian Reim, jenž byl moderním pětibojařem a pracoval jako vědec v oblasti sportu na univerzitě v Bayreuthu, podlehl tři dny před Štědrým dnem plicní embolii.

„Žádám o respektování mého soukromí. Pochopte, že se nechci vyjadřovat,“ vzkázala Teresa Enkeová.

Vdova se od sebevraždy svého manžela v listopadu 2009 angažuje v nadaci, jež podporuje projekty na výzkum a léčbu srdečních vad u dětí a také depresí. Právě kvůli depresi ukončil Enke svůj život pod koly vlaku. Tři roky předtím přišel pár o dvouletou dceru Laru, jež zemřela na vrozenou srdeční vadu.

Právě práce v nadaci ji prý uspokojovala a pomalu se dostávala znovu do života. „Zdálo se, že už je mnohem víc uvolněná,“ prohlásil člověk z jejího blízkého okolí.

Dvacátého prosince měla vystoupit jako host na zasedání Německého fotbalového svazu. Svou účast však musela zrušit – obdržela totiž zprávu, že její bratr náhle onemocněl. Druhý den zemřel...

Terese Enkeová na tiskové konferenci
Terese Enkeová na tiskové konferenci

Vstoupit do diskuse
11
Články odjinud


Články odjinud