4. ledna 2012 • 11:00

Plekanec: O prcka se stará hlavně Lucka. Nemám mu dát z čeho najíst

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
21
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeho Montrealu se v poslední době vůbec nedaří, dokonce se kvůli hokejové bídě nechal strhnout a porval se na tréninku se spoluhráčem. Když ale Tomáš Plekanec přijde domů za svou manželkou Luckou a synem Matyášem, hned je mu líp.



"Místo toho, aby se dělalo všechno pro změnu, abychom se nastartovali, navzájem si vůbec nepomáháme. Náš střet z toho vyplynul," komentoval pěstní výměnu názorů na tréninku Canadiens Plekanec v rozhovoru pro deník Sport.

Jeho klub z posledních osmi zápasů vyhrál jen jediný, a tak by prý potyčka se spoluhráčem mohla přinést do kabiny čerstvý vítr. Zato za svou ženou a potomkem se může těšit vždycky.

"Doma se mi nálada vždycky zvedne, ovšem zase tak jednoduché to není. Ale je pravda, že když se podívám na malýho, přece jen hokej beru s větší rezervou," svěřil se Plekanec. "Dostanu se na chvíli do jiného světa," dodává.

Hvězda legendárního kanadského klubu si také pochvaluje, že se i přes to, že mají doma měsíční dítě, celkem v klidu vyspí.

"Jo, to je v pohodě. Samozřejmě, že o prcka se stará hlavně Lucka, protože i když jsem doma, těžko dám malýmu najíst, protože nemám z čeho, že jo," směje se Tomáš Plekanec.

Tomáš s Lucií během natáčení dokumentu s americkou reportérkou v autě
Tomáš s Lucií během natáčení dokumentu s americkou reportérkou v autě

Vstoupit do diskuse
21
Články odjinud


Články odjinud