17. února 2012 • 05:00

Inna popřála Jágrovi k narozeninám: Všechno nejlepší, bejby!

Autor: Pavel Skořepa
Vstoupit do diskuse
25
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dali se dohromady před šesti lety na diskotéce. Podobně začínající vztahy často záhy končí, ale Inna Puhajková (25) s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem (40) tančí životem stále spolu. Láska mezi nimi navíc kvete čím dál víc! „Happy Birthday, baby,“ popřála půvabná brunetka v angličtině ke 40. narozeninám svému miláčkovi na Facebooku.



Foto 

Velký kulatý den D nejlepšího českého hokejisty proběhl ve středu, ale Jágr na nějaké oslavy nemyslel. „S Flyers jsme momentálně v pytli. Nedaří se mně ani mužstvu. Na slavení není čas,“ řekla opora Philadelphie.

Z těžkých chvil, které hokejisté během sezony v NHL prožijí několikrát, může pomoci vlídné slovo. A od přítelkyně potěší dvojnásob! „ Vzpomínám na všechny krásné chvíle, které jsme spolu prožili… myslím na to, co pro mě znamenáš… a doufám, že tvůj den je pro tebe tak speciální, jako jsi ty pro mě!!!“ přidala Inna v anglickém komentáři na sociální síti.

Jágrova kráska, která se narodila na Ukrajině, má stejně jako většina manželek nebo partnerek vrcholových sportovců náročnou »funkci«.

Inna Puhajková na přehlídce vysloveně zářila
Inna Puhajková na přehlídce vysloveně zářila


„Kolikrát na Jardovi vidím únavu hned ve dveřích a je mi jasné, že se mnou v tu chvíli nikam nepůjde. Když spí nebo je pryč, mám svůj program,“ přiznala Inna Blesku v minulosti.

Přes všechny překážky žije slavný pár běžným stylem. „Každý je občas protivný, ale u Jardy je to výjimka. On je spíš pohodový a zábavný. Dokážeme si dělat legraci jeden z druhého,“ usmívala se Inna, která prý nemá moc šancí být uražená.

„Když se o to snažím, on to neustále nějak komentuje, až nakonec vyprsknu.“

Vstoupit do diskuse
25
Články odjinud


Články odjinud