22. března 2012 • 05:00

Krásná lyžařka Vonnová si našla milence: skokana o tyči!

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
11
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO + FOTOGALERIE | Je mladá, půvabná, bohatá a úspěšná. Kdo by o takovou partnerku nestál. Že americká lyžařka Lindsay Vonnová nezůstane po rozvodu dlouho sama, bylo dopředu jasné. Tím šťastným, kdo sedmadvacetiletou krásku ulovil, je s velkou pravděpodobností mistr světa ve skoku o tyči Brad Walker.



Třicetiletý atlet získal titul na světovém šampionátu v japonské Ósace v roce 2007, ve sbírce má i další nejcennější kov z halového světového šampionátu o rok dříve v Moskvě.

Dosavadní sbírku doplňuje ještě stříbro z mistrovství světa z roku 2005 z Helsinek, stejný kov získal o tři roky později v hale ve Valencii. A nechybí ani bronzová medaile, to si Walker vyskákal na letošním světovém šampionátu v Istanbulu.

Lindsay Vonnová může slavit
Lindsay Vonnová může slavit

Teď, jak se zdá, však získal "úlovek" nejcennější. Tím se s velkou dávkou pravděpodobnosti stala právě Lindsay Vonnová, která byla s Walkerem od svého listopadového rozvodu často viděna.

Pětinásobná vítězka Světového poháru se poměrně hodně pohybovala ve společnosti některých hráčů amerického fotbalu, nakonec však srdce Vonnové pravděpodobně získal právě Walker.

Konečně, to by potvrzoval i fakt, že tyčkař byl svojí krajanku povzbudit na víkendových závodech Světového poháru v rakouském Schladmingu. Ani jeden z ostře sledovaného páru se však k případnému vztahu zatím nevyjádřil.

Olympijská vítězka Lindsay Vonnová šla do plavek
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
11
Články odjinud


Články odjinud