12. dubna 2012 • 13:00

Manželka Demitry (†36) odmítla letět do Ruska: Do Jaroslavle nechce!

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dát kytičku a zapálit svíčku na místě, kde zemřel její manžel? Mária Demitrová se na návštěvu ruské Jaroslavle ještě necítí. Právě ve městě, kterým zářijová letecká tragédie místního týmu otřásla nejvíc, odehrají slovenští hokejisté dva přípravné zápasy před mistrovstvím světa.



Slovenský hokejový svaz plánuje uctít památku tragicky zesnulého Pavla Demitry (†36), před zápasem se odehraje také pietní akt v ruské režii.

"Chystáme se navštívit místo velké tragédie, nechali jsme pro Paliho udělat věnec, který tam položíme," uvedl generální sekretář slovenského svazu Otto Sýkora.

Nabídku letět se slovenským týmem dostala podle Nového času i Demitrova manželka Mária. Ta ovšem odmítla. Na návštěvu místa, kde přišla o milovaného Pal'a, se ještě necítí.

Na veřejnosti se tak objeví 20. dubna v Bratislavě, kde bude Demitra před zápasem s Českem uveden do Síně slávy slovenského hokeje. "Ceremoniálu by se měla zúčastnit i Pavlova manželka Mária," potvrdil marketingový šéf Rastislav Antala.

"Na souboj s Českem nastoupí tým ve speciální kolekci dresů. Na základě zájmu veřejnosti připravujeme i limitovanou edici vzpomínkových předmětů," přiblížil plány pro Nový čas.

Radost slovenských hokejistů Demitry a Hossy
Radost slovenských hokejistů Demitry a Hossy

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud