2. května 2012 • 11:51

Podívejte se, jak válí s míčem na ulici: Za lístky na EURO!

Autor: jos
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUTĚŽ: Říká si Ronaldinho z Holešovic a hodil rukavici všem těm, kteří chtějí jet zadarmo na fotbalové EURO. Podívejte se, jaké luxusní video se objevilo v soutěži Češi, do dresu. Pojede tento mladík do Polska, nebo mu lístky vyrvete z rukou?



Vzal na sebe dres českého národního fotbalového týmu a vyrazil do pražských Holešovic si trochu zažonglovat s míčem. V první chvíli sice zastavil na okamžik dopravu, pak už ho ale míč poslouchal jako skutečného míčového kouzelníka.

Navíc do hry pohotově zapojil i kolemjdoucí. Jeden z chlapíků mířících na oběd ukázal po hlavičce Ronaldinha z Holešovic reflexivní zákrok hodný Petra Čecha, sympatická paní si pak střihla pár přihrávek na dva metry a bylo jí líto, že už musí jít na tramvaj.

VSTUP DO SOUTĚŽE ZDE!

A co vy? Ukážete, že máte ještě lepší nápady? Pobavíte sebe i okolí a pojedete nakonec právě vy povzbudit naše fotbalisty na EURO? Co vzít míč třeba na koupaliště nebo do čekárny k lékaři? Nebo si kopnout na ulici s policistou? Nebo máte vlastní tajné tipy na výjimečné video? Je to jen na vás!

JAK VYHRÁT LÍSTKY NA EURO:

1. Oblečte se do dresu

2. Natočte vtipné video, z kterého bude vidět, že milujete fotbal

3. Pošlete video do soutěže - formulář najdete ZDE!

Vstup do soutěže, kompletní pravidla a přehled cen najdete ZDE!

 

Články odjinud


Články odjinud