21. června 2012 • 04:59

Rezkova přítelkyně Mirjam: Na Portulgalce má domácí vězení!

Autor: Ondřej Michálek (Blesk)
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měla tu "smůlu", že byla na prvním utkání českých fotbalistů s Ruskem. Mirjam, přítelkyně záložníka Jana Rezka, už na další utkání nepojede. Má přísný zákaz! „Dostala jsem domácí vězení. Honza mi řekl, že mám koukat doma,“ řekla Blesku fotbalistova přítelkyně.



Důvod je jasný. Mirjam nesmí na zápas kvůli prohře v prvním utkání. „Řekl jsem jí, ať už radši nejezdí. Moc štěstí nám nepřivezla,“ usmívá se Rezek.

Se spoluhráči si mohl vybrat členy rodiny, již budou v dnešním speciálu, který krátce po poledni odletí z Prahy do Varšavy. Na ni neukázal.

Bude fandit u televize

Ve skutečnosti chtěl prý Rezek podělit o EURO celou rodinu. „Honza si dělá srandu. Není moc lístků, tak se musíme vystřídat. Pojedou Honzíkovi rodiče,“ kápla božskou přítelkyně.

Proto prý bude zápas sledovat doma v televizi. „Naposledy jsem koukala s maminkou a babičkou. Takže si to zopákneme,“ prozradila Mirjam.

Jan Rezek s přítelkyní Mirjam na vyhlášení Fotbalisty roku
Jan Rezek s přítelkyní Mirjam na vyhlášení Fotbalisty roku

Letadla do Varšavy

Do Varšavy dnes poletí několik letadel, kromě veřejných linek vypravil svaz pět speciálů. „V jednom letadle poletí členové výkonného výboru a blízcí hráčů, v dalších čtyřech sponzoři,“ řekl mluvčí FAČR Jaroslav Kolář.

Do Polska byl vypraven i armádní speciál. Ten letěl o den dřív z Kbel do Wroclawi, kde nabral hráče a zamířil s nimi do dějiště utkání.

Z Prahy do Polska v něm letěl i ministr obrany Alexandr Vondra. Let airbusu takzvané vládní letky musela schválit na úterním zasedání i vláda.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud