1. července 2012 • 04:59

Finále krásek! Bude slavit Buffonova Šeredová, nebo Casillasova Carbonero?

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | ANKETA | Na parádní souboj se mohou dnes těšit fotbaloví příznivci. Ve finále mistrovství Evropy se proti sobě postaví obhájci mistrovského titulu Španělé, kterým zkusí vyrvat cennou trofej  Italové. A fandové mají ještě další důvod vyhrocený duel sledovat.



V hledišti totiž bude své miláčky podporovat i manželka italského gólmana Gianluigi Buffona Alena Šeredová A její soupeřka?

Přítelkyně a budoucí choť strážce španělské svatyně Ikera Casillase Sara Carbonero, která pracuje jako reportérka pro španělskou stanici.

Ta již v minulosti několikrát odmítla Ikerovu žádost o roku. Chytající legenda Realu Madrid by se tak mohla dočkat až teď.

Právě po EURU by půvabná reportérka měla říci své ANO.Pokud tedy není celá záležitost podmíněna obhajobou mistrovského titulu.

VIDEO: Ta tento rozhovor se jen tak nezapomíná



To jiná situace je u brankářské opory italské reprezentace a Juventusu Turín Gianluigi Buffona. Ten souhlas české krásky k manželství získal po šestileté známosti.

Slavný pár si svůj slib dal v kostele sv. Petra a Pavla na Vyšehradě. Vše samozřejmě za obrovského zájmu veřejnosti.

O nic menší pozornost nebude však věnována dnešnímu finále. Bude se radovat půvabná stále ještě přítelkyně Casillase Cara Carbonero, nebo rodačka z Prahy Alena Šeredová?  



Půvabná reportérka a přítelkyně španělského gólmana
Půvabná reportérka a přítelkyně španělského gólmana

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud