18. srpna 2012 • 19:40

Višňovský zrušil ferrari, z nehody vyvázl otřesený, ale bez zranění

Autor: zej
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

V hokeji zažil řadu nárazů na mantinel. Tentokrát však slovenský obránce Ľubomír Višňovský prožil něco mnohem horšího. Se svým ferrari v plné rychlosti čelně při sobotních závodech narazil do bariéry a měl obrovské štěstí, že z děsivě vypadajícího karambolu vyvázl bez vážnějších zranění.



Nehoda se stala v rámci nejsilnější divize vozů nad 2000 ccm na okruhu Slovakia Ring. Závody po tomto incidentu pořadatelé zrušili.

„Stalo se to v prvním kole ve vysoké rychlosti při vjíždění do druhé zatáčky. Ľubo nezvládl řízení a po náraze ho převezli do nemocnice. Naštěstí je v pořádku,“ řekl slovenským médiím Martin Trenkler, tiskový mluvčí závodů.

Vůz F430 GT3 zničil, pořadatelé na svém Facebooku zveřejnili, jak závodní speciál po nehodě vypadal. A zkušený obránce, mistr světa z roku 2002, může mluvit o obrovském štěstí, že se mu nic vážného nestalo.

36letý Višňovský naposledy hrál v zámoří za Anaheim, nově by se měl objevit v dresu New York Islanders. Jenže do tohoto podprůměrného klubu se mu vůbec nechce, v zámoří se tedy snažil argumentovat, že výměna není platná, protože podle jeho výkladu by s ní dopředu musel souhlasit. A zvažoval, že celou věc předá arbitrážnímu soudu.

Teď může být rád, že vůbec ještě může hokej hrát... Zámořští novináři hned začali spekulovat o tom, jestli v Islanders tuší, že jejich elitní úlovek na přestupovém trhu se vyžívá při této adrenalinové zábavě. Ale nový klub o tom prý věděl a dal mu zelenou. To ještě netušil, že pro Višňovského skončí závod hned ve druhé zatáčce.

Články odjinud


Články odjinud