24. září 2012 • 19:50

Neštěstí ve hře, štěstí v lásce! Dědeček Maradona bude počtvrté otcem

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestože je delší čas bez angažmá, smutkem rozhodně nestrádá. Legendárnímu argentinskému fotbalistovi Diego Maradonovi neúspěchy na trenérské lavičce kompenzuje osobní život, kde je v očekávání čtvrtého potomka.



„Ano, jsem ve čtvrtém měsíci těhotenství,“ přiznala německému Bildu dlouholetá Maradonova přítelkyně Veronica Ojeda. Ta už s božským Diegem jednoho potomka čekala, v roce 2010 ale nešťastně potratila.

Maradona, který v říjnu oslaví padesáté druhé narozeniny, má z předchozího manželství s Claudií Villafonovou dcery Dalmu (25) s Gianninou (23). Třetím pokračovatelem slavného jména je syn Diego Junior, kterého měl s Claudií Sinagrovou ještě během svého hráčského působení v Neapoli.

Bývalý hvězdný fotbalista, který přivedl Argentinu v roce 1986 k titulu mistra světa, je už také dědečkem. Dcera Giannina je vdaná za superhvězdu Manchesteru City Sergia Agüera a spolu vychovávají tříletého Benjamina.

O to, zda po fotbalových trávnících bude v budoucnu opět pobíhat hráč se jmenovkou Maradona na zádech, je tak zřejmě bezpečně postaráno.

Diego Maradona fandí v semifinále Davis Cupu při zápase Berlocq - Berdych. Marně, Češi jsou ve finále
Diego Maradona fandí v semifinále Davis Cupu při zápase Berlocq - Berdych. Marně, Češi jsou ve finále

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud