27. listopadu 2009 • 21:16

Nazdááár Šmíco, slyšela Ruzyň. Přiletěl Baroš

Autor: Blesk Tomáš Koníček
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO, FOTOGALERIE - Fotbalista Galatasaray Istanbul a český reprezentant Milan Baroš (28) je zpátky v Česku. Se zraněným kanonýrem dorazili včera z turecké metropole i manželka Tereza (24) a syn Patrik (3 měsíce). Stráví tady více než měsíc, společně oslaví Vánoce i Nový rok.



V pátek měly všechny lety z turecké metropole velké zpoždění. Baroš si však uměl vybrat. Jeho letadlo dosedlo na ranway ruzyňského letiště jen o čtvrt hodinku déle, než bylo v plánu. Barošovi se nejprve vřele přivítali s rodiči Terezy a také Vladimírem Šmicrem.

„Nazdááár Šmíco,“ budil Baroš pozornost hlasitým vítáním se svým někdejším parťákem z Liverpoolu a nároďáku, který zafungoval jako řidič. „Počkám támhle na nástupišti,“ ukazoval Baroš a i když s berlemi, vydal se rychlým krokem po boku současného manažera reprezentace ven z letištní haly.

„Zdržím se jen krátce. Zítra se vracím,“ snažil se mlžit kanonýr při otázce, jak dlouho bude v Praze. Čtyři velké kufry, které chvíli předtím předal tchánovi, však naznačovaly úplně něco jiného.

Do Prahy dorazil Milan Baroš i s manželkou a synem Patrikem
Do Prahy dorazil Milan Baroš i s manželkou a synem Patrikem

„Už tady zůstaneme na Vánoce. Vlastně až do příštího roku,“ řekla jeho choť Tereza, která si českého snajpra vzala v červenci a tak bude trávit první Vánoce jako paní Barošová. „Budeme ve svém novém bytečku,“ prozradila.

Baroš koupil minulý měsíc pro svoji rodinu i velký luxusní dům v Praze v Šáreckém údolí, který stál více než třicet milionů. Ten ale zatím není vybavený. S rodinkou tak bude trávit většinu času v rozlehlém bytě na Žižkově, kde má za souseda i Patrika Bergra. Nejspíš ale vyrazí i do rodných Vigantic.

Z role novopečené maminky se Tereza Barošová očividně těší. A má radost i z manžela. „Je to ten nejlepší táta, co může být. Navíc je teď s námi pořád doma,“ řekla o taťkovi Barošovi, který kvůli zlomenině nártu levé nohy už pět týdnů nemůže kopat do míče.

Z letiště ale odjížděli Barošovi každý zvlášť. Tereza se synem a rodiči v BMW X5, které má fotbalista od loňského ledna. Baroš, jehož nohu obtěžkává ortéza, s kamarádem Šmicrem.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud