30. srpna 2010 • 10:13

Serena Williams: Má plastiku nosu?

Autor: INT, mivr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Serena Williams (29) musela často slýchávat kritiku, že její svalnaté, vysportované tělo má do ženskosti daleko. Tentokrát ale tenistka upoutala pozornost něčím jiným, když se objevila na jedné newyorské párty. Začaly kolovat spekulace, že podstoupila zákrok plastického chirurga. Okolí se zdálo, že má hezčí nos.



Známá věc ale je, že vizážisti a některé zkušené ženy vědí, jak pomocí makeupu upoutat pozornost na přednosti obličeje. A naopak například velký nos se dá pár triky poměrně dobře zamaskovat, aniž by si člověk musel nasadit pytel na hlavu.

Nutno říct, že tenisová jednička vypadala na večírku opravdu skvěle. V nové, tmavé barvě vlasů, líčení a šatech vypadala jako filmová hvězda a dokázala světu, že i sportovkyně mohou vypadat nebezpečně sexy.

Během rekonvalescence tvoří

Mladší ze sester Williamsových se na párty objevila s ortézou na pravé noze. Když oslavovala svůj čtvrtý vyhraný wimbledonský titul v Mnichově, pořezala se údajně v restauraci o rozbitou skleničku. Kvůli zranění se nemohla účastnit amerického tenisového turnaje U. S. Open.

Ačkoli tedy čokoládová kráska vypadala v krátkých šatech se šelmovitým motivem úchvatně, byla z ortézy přešlá: „Když se zraním, jsem z toho zničená, protože vím, že nebudu moct nosit podpatky.“ Na levou nohy si tedy sportovní hvězda obula černou balerínku.

Zároveň ale přiznala, že se snaží maximálně využít čas, který teď během uzdravování má: „Můžu využít ten čas, který teď mám, například hodně spím. Také se snažím vytvořit televizní show a píšu. A líbí se mi, že se o mě lidé starají.“

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud