6. září 2010 • 10:44

Řepka a Erbová: Vysmáté rande v centru Prahy

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
16
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Doba úzkostlivého tajení jejich vztahu už je zřejmě definitivně pryč. Fotbalista Tomáš Řepka (36) a bujná modelka Vlaďka Erbová (29) si spolu v sobotu vyrazili do centra Prahy a objektivy fotografů Blesk.cz je vůbec nevzrušovaly. Milenecká dvojice se ještě s kamarádkou bavila více než dobře...



Blesk.czŘepka se vrátil z pohárového utkání Sparty ve Voticích a hned si to namířil na rande. S Erbovou si vybrali luxusní restauraci Barock v samém centru Prahy v Pařížské ulici.

Navíc jen pár metrů od místa, kde přímo na ulici probíhala módní přehlídka v rámci Prague Fashion Week.

Nejdříve romantická večeře prakticky u okna na ulici, pak družná zábava ještě v doprovodu kamarádky - žádné skrývání před fotografy, kterých bylo v okolí kvůli módě jako máku.

Lokál opouštěla rozesmátá trojice krátce po půlnoci, ale tím zábava rozhodně nekončila. Všichni si to namířili do nočního klubu Infinity, kde pokračovali ještě dobré dvě hodiny.

Zamilovaný pohled Tomáše ŘepkyFoto Martin Mithofer

Pak už si to řízný obránce namířil spolu s Erbovou do jejího bytu na Praze 6. Tam našel Řepka azyl poté, co odešel od manželky, která jeho románek s modelkou už nechtěla snášet a prý dokonce poničila fotbalistovi jeho luxusní fáro i oblečení.

Manželská dvojice se teď zřejmě chystá na rozvod, ale nikdo o tom nechce mluvit. "Rozvod je věc pana Řepky. To si vyřeší sám," prohlásila jen Erbová.

Zamilovaný pohled Tomáše Řepky
Zamilovaný pohled Tomáše Řepky

Vstoupit do diskuse
16
Články odjinud


Články odjinud