30. září 2010 • 14:00

Neumannová po zklamání s Jindrou: Už má chlapa!

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kateřina Neumannová (37) v posledním roce a půl důkladně poznala temnou stránku popularity. Z národní sportovní hrdinky se stala téměř psancem, když za sebou po mistrovství světa v Liberci nechala "sekyru" 108 milionů korun. Do toho přišel rozchod s partnerem a otcem její dcery Lucie (7) Josefem Jindrou. Po roce samoty už má ale olympijská vítězka zase důvod ke spokojenosti - má nového přítele!



S kontroverzním lobistou Josefem Jindrou, který podle mnohých fakticky řídil organizaci libereckého šampionátu a v současnosti je podezřelý z manipulací při stamilionových zakázkách na ministerstvu obrany, chodila devět let.

"Ráda na to vzpomínám. Jenže nakonec mě hodně zklamal," řekla Neumannová magazínu Mf Dnes o Jindrovi, který byl ženatý a navíc si krátce po narození Lucinky pořídil další nemanželské dítě s jinou ženou.

Neumannová prý byla zpočátku hodně tolerantní a připravená, že Jindra může jejich vztah kvůli druhé ženě kdykoliv ukončit.

"On to neudělal, naopak jsme spolu začali normálně žít. Pak byla na cestě Lucka. Od té doby jsem to brala tak, že je na něm, jak si věci uspořádá," popisuje.

Josef Jindra a Kateřina Neumannová
Josef Jindra a Kateřina Neumannová

"Byla jsem připravená na kompromisy, ale ne na to, že budu jednou z mnoha, že budu žít ve věčných lžích," dodala zklamaně.

Teď už se ale zase může těšit z mužného objetí. "Po hodně složitém roce konečně zase začínám žít jako ženská," svěřila se Neumannová magazínu Mf Dnes.

V jejím životě se totiž objevil někdo nový. "Jeden prima chlap," prozradila bývalá lyžařka, že má novou známost.

Chcete mít sportovní informace jako první? Objednejte si SMS a MMS zpravodajství iSport.cz »

Vstoupit do diskuse
8
Články odjinud


Články odjinud