5. října 2010 • 09:18

Roo-mantika se nekoná. Nepomohlo ani SaSaZu

Autor: Ondřej Michálek, bko
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglická fotbalová hvězda Wayne Rooney (24) je s manželkou Coleen (24) v Praze! Oba přiletěli v neděli večer, mají to být druhé líbánky v podzimní kulise romantického města, ve které se hvězdný útočník pokusí zmírnit vztek ženy z jeho odhalené loňské nevěry s prostitutkou Jenny Thompson (21). Zatím se mu to ale příliš nedaří. Ale ještě má tři dny...



Slavný pár se ubytoval v hotelu Mandarin Oriental a včera večer si zašel na večeři do luxusního restaurantu SaSaZu.

Coleen Rooney v Česku točí reklamu na svou kolekci oděvů pro firmu Littlewoods a Wayne trval na tom, že pojede s ní. Využil herní pauzy, ke které ho odsoudilo před týdnem zranění kotníku.

„Wayne chce, aby tohle byly jejich druhé líbánky. Je to přesně to, co oba právě teď potřebují,“ řekl listu Mirror zdroj blízký Coleen. Ještě na londýnském letišti Heathrow bylo sotva poznat, že patří k sobě, v letadle dokonce seděli každý zvlášť.

Mercedes zaparkovaný před SaSaZu
Mercedes zaparkovaný před SaSaZu

A o jejich synka se během výletu do Prahy starají rodiče manželky, kteří mu nevěru nechtěli odpustit.

I když je Rooney ubytován v hotelu na Malé Straně, na procházku po Karlově mostu včera nezašli. Hvězdný útočník strávil celý den ve svém luxusním apartmá a sledoval golfový Ryder Cup, zatímco Coleen byla natáčet.

Rooney se svou ženou Coleen (uprostřed) v pražském SaSaZu Rooney se svou ženou Coleen (uprostřed) v pražském SaSaZuFoto Blesk - David Malík, Ladislav Křivan, Martin Sekanina a Tomáš Vrbenský

Až večer zamířil slavný pár v doprovodu ochranky na večeři a ve 21:15 usedl do restaurantu SaSaZu. Ve společnosti přátel se vcelku bavili, ale spíše každý sám.

Žádné polibky nebo zamilované pohledy, nejblíž Coleen se Wayne ocitl ve chvíli, kdy si položil ruku na opěradlo jejího křesla.

Rooneyho prezidentské apartmá v pětihvězdičkovém hotelu Mandarin vyjde bezmála na 100 000 korun denně.

Ty Rooney jistě rád obětuje, byť včera nejspíš přišel o velký kšeft: Coca- Cola totiž potvrdila, že ho vyřadila z reklamní kampaně, za kterou měl inkasovat ročně 17 milionů korun.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud