25. října 2010 • 18:20

VIDEO: Polonahá Amazonka na ragbyovém zápase

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už jenom pohled na drsňáky v růžovoučkých leopardích dresech působí na nezasvěcené hodně zvláštně. Ale pařížský ragbyový klub Stade Francais si na těch nejbláznivějších výstřednostech postavil svou image.

 



Na Stade de France, stadionu, který hostil finále mistrovství světa v roce 2008, už zahrála Madonna i Naomi Campbell, ale to co fanoušci (z valné většiny také navlečení do růžové imitace leopardí kůže) zažili v sobotu před zápasem francouzské ligy proti Toulonu, to asi ještě nezažili.

Podívejte se na bláznivou leopardí show:

Krásná Amazonka na Stade de France
Video se připravuje ...

Osm siláků (v nezbytných růžových sukýnkách) vtlačilo na trávník podivnou konstrukci se svítícím sluncem. Když pak tuhle stylizovanou skálu otevřeli, vykoukla (překvapivě) růžově oblečená Amazonka. Tedy oblečená - spíš pohádkově oblečená-neoblečená, protože fanoušky potěšila pohledem na své odhalené ňadro.

Pod ní se v kleci promenádoval živý jaguár, to ale odvážnou bojovnici nijak nerozrušilo. Několika páry mohutných paží se nechala snést dolů a triumfálně zvedla ragbyovému balonu podobné zlaté vejce.

Amazonka v objetí divochů
Amazonka v objetí divochů

Celá show tak rozparádila fanoušky a nakonec i hráče, že domácí (asi netřeba psát, že v růžových dresech) porazili soupeře 22:15.

Stade Francais si nahotu vůbec užívají. Klub totiž každoročně vydává erotický kalendář, ve kterém nepózuje nikdo jiný, než jejich hráči - tentokrát ovšem bez růžových leopardích kůží.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud