2. listopadu 2010 • 14:20

Šéf Sparty Bříza: Chodí s bývalkou bosse Kapra

Autor: Patrik Vacek (Blesk)
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spojuje je nejen láska ke sportu a vedení dvou zvučných týmů. Generálního manažera hokejové Sparty Petra Břízu (45) a šéfa fotbalového Střížkova Karla Kapra (47) slučuje ještě jedna věc, nebo spíše osoba – půvabná Pavlína.



Blesk.czKdysi partnerka Kapra, se kterou má střížkovský boss dvě dcery, je nyní už několik let družkou bývalého reprezentačního gólmana. A že jim to sluší!

Kontroverzní podnikatel a spolumajitel nepopulárního Střížkova žil s Pavlínou několik let. Společně vychovávali dvě dcery Natalii a Patricii, ale na svatbu nikdy nedošlo.


Jejich vzájemná životní cesta skončila ve chvíli, kdy Pavlína od Kapra utekla. Jak on tuto minulost vidí, se Blesku nepodařilo zjistit, včera měl vypnutý telefon.

Pavlína chvíli po rozchodu potkala muže, který ji okouzlil – bývalého hokejového brankáře Břízu.
Petr Bříza byl svědkem na svatbě bývalého sparťana Richarda Žemličky - bral si bývalou ženu slávisty Bednáře
Petr Bříza byl svědkem na svatbě bývalého sparťana Richarda Žemličky - bral si bývalou ženu slávisty Bednáře

Současný generální manažer Sparty byl v tu dobu také sám, protože se před několika lety rozvedl s tehdejší ženou Renátou, s níž má pro změnu dva syny.

„Nezlobte se, ale o svém soukromí nechci mluvit. Nepatří to ke sportu ani k politice," nechtěl Bříza o své lásce mluvit.

Na veřejnosti ji ale neskrývá. Pochlubil se s ní například letos v říjnu při volbách, kdy se stal zastupitelem Prahy za ODS. Pyšně kráčel s Pavlínou bok po boku do budovy oblastního sdružení strany.

Některé fotografy a novináře to ale zmátlo natolik, že do popisek pod fotky uváděli místo Pavlíny jméno jeho exmanželky Renáty...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud