10. prosince 2010 • 13:14

Erbová s přítelem Řepkou: Tuli, tuli, tuli

Autor: qp, lara
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO – Opět spolu na veřejnosti! Tomáš Řepka a Vlaďka Erbová spojili dobrou věc s užitečným a společně vyrazili bojovat proti rakovině. A nic neskrývali. Celou akci zdokumentovalo několik fotografií. „Proč spolu nejít ven, když sdílíme jednu domácnost,“ řekla Erbová.



Charitativní akce a módní přehlídka návrhářek Jaroslavy a Dominiky Sedláčkové byla součástí vánočního večírku ve spa resortu Tree of Life v Lázních Bělohrad.

A jedna fotka ve stoje.Foto Tree of Life

Vlaďka Erbová.Foto Tree of Life

Objevila se zde celá řada známých osobností. Olga Menzelová, Inna Puhajková, Lucie Králová, Gábina Partyšová či Renata Langmannová.

Jednou z největších hvězd večera byla i Vlaďka Erbová, patronka nadace Rakovina věc veřejná, pro kterou půjde výtěžek z akce 20 tisíc korun.

Podpořit ji přijel její partner, kapitán pražské Sparty Tomáš Řepka.

„Mám druhý víkend v sezoně volno, tak jsem spojil příjemné s užitečným. Vlaďka předváděla modely a ještě podpořila nadaci. To je důležité,“ řekl Řepka.

Tomu se nedaří jen v soukromém životě, ale také na hřišti. Se Spartou postoupil do jarních bojů Evropské ligy, kde se utká s kvalitními zahraničními kluby.

Fotili se a byla sranda

Zajímavé bylo, že si na akci vyšli společně a před fotoaparáty se vůbec neschovávali. Zvláště, když ještě před nějakou dobu vztah tajili.

„Proč spolu nejít ven, když už několik měsíců žijeme ve společné domácnosti,“ odvětila Erbová.

Ta už s Řepkou plánuje i společné Vánoce. „Určitě je budeme slavit v rodinném kruhu. Nezapomeneme na nikoho z našich rodin,“ prozradila Vlaďka.

A jedna fotka ve stoje.
A jedna fotka ve stoje.

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud