5. ledna 2011 • 14:34

Ronaldo s přítelkyní: Hrátky na ostrově v Maledivách

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nový rok začal vítězstvím nad Getafe (3:2), Realu Madrid k němu přispěl dvěma góly. Cristianovi Ronaldovi k udržení formy pomohla i luxusní dovolená, jakou prožil o vánočních svátcích s přítelkyní Irinou Shayk (24). S nádhernou ruskou topmodelkou si užíval na soukromém ostrově v Maledivách.



Božský Cristiano prožívá fantastickou sezonu. A vedle tvrdé fotbalové dřiny si dovede i pořádně užívat. S krásnou Irinou, modelkou pózující například pro Sports Illustrated, Armaniho či Guesse, si dopřál dovolenou ve vodách Indického oceánu.

Ronaldo při volbě místa vánočního odpočinku opravdu netroškařil. V Maledivách si pro společné hrátky s ruskou dračicí pronajal jeden z korálových ostrovů. Ten měl pár jen pro sebe.



24. prosince přistálo Ronaldovo soukromé letadlo na Maledivách. Horké a intimní chvilky na plážích mohly začít! Jen pro zajímavost. Týden takové dovolené Ronalda přišel na 50 000 eur (asi 1 250 000 korun)

Prosluněné nebe, zlaté písčité pláže, vedle sebe nádherná žena. Co víc si hvězda Realu pro ideální odpočinek mohla dopřát víc?

Cristiano Ronaldo na dovolené v Maledivách s přítelkyní Irinou Shayk (24)
Cristiano Ronaldo na dovolené v Maledivách s přítelkyní Irinou Shayk (24)


Zrelaxovaný a čerstvý Ronaldo navíc rozjel rok 2011 ve velkém stylu. Na hřišti opět řádí, proti Getafe byl hlavní hvězdou "bílého baletu."

Dovolená snů mu očividně hodně prospěla. Mohl při ní zapomenout i na trable s britskou studentkou, která se přihlásila k jeho sedmnáctiměsíčnímu synovi.

Ta ho chce od Ronalda zpátky i přesto, že se ho za 10 milionů liber (300 milionů korun) v minulosti vzdala.

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud