23. ledna 2013 • 17:15

Frustrovaná Serena: Ničila raketu, divákům ukázala více, než chtěla

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Vše mělo jít s přesností jízdního řádu japonských vlaků. A také, že šlo. Alespoň do čtvrtfinále. Tam měla být další krátkou zastávkou Sereny Williamsové na cestě za titulem její mladá krajanka Sloane Stephensová. Rozjetý rychlík v podání patnáctinásobné grandslamové vítězky však na vzdáleně neškodné překážce vykolejil.



Úvodní set přitom nenapovídal tomu, že by jednatřicetiletá Američanka měla mít s talentovanou krajankou nějaké problémy. První set vyhrála relativně v klidu 6:3, pak však začínal express Sereny Williamsové nabírat povážlivé zpozdění.

Druhý set i díky zdravotním problémům s kotníkem a zády světová trojka prohrála 5:7 a ani ten třetí se nevyvíjel příliš dobře. To mohli dobře pozorovat i diváci, když se pětinásobná vítězka Australian Open nechala ošetřovat.

Zmar Sereny však vyvrcholil za stavu 2:1 na gamy ve třetí sadě pro Stephensovou, kdy po lehké chybě implulsivní šampionka rozsela raketu o dvorec.

Favoritka turnaje nakonec utkání díky skvělému výkonu devatenáctileté tenistky, ale i pro zjevné zdravotní problémy prohrála, když v rozhodujícím setu padla 4:6.

"Jsem skoro ráda, že už to mám za sebou, protože jsem s tím nemohla téměř nic dělat. Byly to náročné týdny s kotníkem, který je každý den obrovský, a bolavými zády,"řekla na pozápasové tiskové konferenci Serena.

VIDEO: Serena neudržela v zápase se Stephensovou nervy

Stephensová se postarala o obrovské překvapení
Stephensová se postarala o obrovské překvapení

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud