12. listopadu 2012 • 18:28

Berdych dostal dres od Rooneyho. Vše nejlepší, napsala mu hvězda

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | Od pondělního dopoledne se v pražské O2 Areně připravuje na víkendové finále Davis Cupu. Tomáši Berdychovi před bitvou se Španělskem zvedl náladu i cenný dárek. Český tenista se na facebooku pochlubil dresem Manchesteru United přímo od Waynea Rooneyho! Hvězdný útočník "Rudých ďáblů" na něj připsal i věnování s podpisem.



Tomáše Berdycha čeká o víkendu jedna z největších tenisových výzev. Před vyprodanou halou v Praze se spolu s Radkem Štěpánkem pokusí zdolat nebezpečné Španěly a poprvé od roku 1980 vybojovat pro Česko Salátovou mísu.

"Je to něco speciálního, jedno z největších ocenění, které může tenista dosáhnout," přiznává Berdych obrovskou motivaci.

Česká jednička se pár dní před startem finále na facebooku pochlubila vzácným dárkem. Berdych na sociální síť umístil fotku s dresem Manchesteru United, který mu věnoval sám Wayne Rooney. "Tento dárek mě fakt potěšil," radoval se šestý hráč světa.

Tomáš Berdych se na facebooku pochlubil dresem Manchesteru United s podpisem Waynea RooneyhoFoto Facebook


Anglický reprezentant mu do čísla na dresu vepsal speciální věnování. "Tomáši Berdychovi vše nejlepší. Wayne Rooney" stojí v bílé desítce.

Berdych je známý fotbalový nadšenec, během roku na turnajích v rámci odpočinku pečlivě sleduje velká fotbalová klání. Nejvíc fandí právě Manchesteru United.

Berdych měl na začátku týdne před finálovým kláním Davis Cupu se Španělskem výbornou náladu
Berdych měl na začátku týdne před finálovým kláním Davis Cupu se Španělskem výbornou náladu

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud