Jiří Punčochář
3. února 2013 • 12:40

Moment X a zrovna dvojchyba, mrzí Švýcary po 7hodinové krimi

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z ŽENEVY | Sedmihodinová krimi, Dvakrát, nebo nic, Moment X. S takovými slovními hříčkami, vycházejících z domácích nebo světových televizních šlágrů, si hraje švýcarský tisk v reakci na zdrcující rekordně dlouhou porážku v daviscupovém deblu, kterou domácímu týmu z Ženevě uštědřili v sobotu večer Berdych s Rosolem.



„Švýcaři dohnali svůj výkon na hranici možného, přesto to nestačilo,“ tvrdí SonntagsZeitung. Odvolává se na to, že 7:01 hodin se ještě žádná čtyřhra nikdy nehrála. „Jedině Davis Cup může z hráčů na kurtu vymáčknout takové výkony,“ pokračuje list.

Tvrdí, že domácí borec Stanislav Wawrinka bojoval první dva sety sám se sebou, zatímco Marco Chiudinelli byl znamenitý.

Tohoto jevu si všímají také další švýcarské noviny. Chiudinelliho litují za to, že zrovna jeho rukou domácí tým zápas ztratil, když celkově nejlepší hráč na dvorci vyrobil na 13. český mečbol dvojchybu.

Švýcarské noviny po sedmihodinové bitvě své tenisty spíš politovaly
Švýcarské noviny po sedmihodinové bitvě své tenisty spíš politovaly

Ani bulvární Blick svým hráčům nic nevyčítá a Čechům přiznává, že byli v zápase lepším párem. Spokojuje se s velkým titulkem, jemuž dominuje číslo 7:01 a heslo K.O.

„Zrovna Marco musel v tomto Momentu X spáchat svoji první dvojchybu v utkání...“ lituje nešťastníka zápasu nedělník NZZ am Sonntag.

Tenisové straně dominuje obrovská fotka Wawrinky, jak leží obličejem na zemi a levou rukou spíš ze setrvačnosti drží raketu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud