5. listopadu 2008 • 14:27

Becker a Meyer-Wölden - ROZCHOD!

Autor: kad, INT, Blesk
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Boris Becker (40) a Syndy Meyer Wölden (25) se v srpnu, tedy téměř před třemi měsíci, ukazovali oba na Sardinii a zářili štěstím. To už je teď minulost.



„Chtěli jsme se příští rok vzít, ale bohužel jsme to nestihli,“ říká býválá tenisová hvězda.

Vztah Beckera a Sandy Meyer-Wölden

Začalo to v srpnu. Byli spolu na Baleárských ostrovech. Sandy důvěrně šimrala Borise na šíji. Mluvčí Sandy ale uvedla: „Oba jsou jen velmi dobří přátelé.“

Jen o pár dní později jeli společně na Sardinii. V „Billionaire“ ve V. I. P. klubu se drželi za ruce. Fotografie, na kterých se oba k sobě tulí na jachtě, obletěly celý svět.

Vrcholem milostného románku bylo potvrzení, že se páreček zasnoubil.

Důkazem byl briliantový prsten na její ruce.

Potom vše následovalo velmi rychle: 16. srpna navštívili stadion v Bavorsku, při bavorských hrách. Potom uspořádali velkou zasnubovaní party, na níž byli pozváni přátelé a příbuzní, kteří viděli, že jsou spolu oba šťastní.

Boris se Sandy cestoval a ukazoval světu, že oba k sobě patří. Ať už to bylo u něj ve Švýcarsku, u ní v USA, v Madridu, Paříži nebo Londýně. Ještě před deseti dny byli spolu v Mnichově na koncertě Alice-Keys. Minulou sobotu, když ale Boris přebíral ve Frankfurtu nad Mohanem ocenění za „životní dílo“, přišel sám.

O tři dny později oficiálně oznámil rozchod.

Neúnavný Boris Becker teď musí znovu na lov.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud