3. listopadu 2010 • 11:47

Odměna pro Berdycha: Silvestr mezi šejky!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomáš Berdych se dostal mezi opravdovou smetánku. Český tenista získal pozvánku na lednovou exhibici do Abú Dhabí. Ve Spojených arabských emirátech si zahraje na turnaji, jehož největšími hvězdami budou Roger Federer a Rafael Nadal.



Aktuálně šestý hráč světa, který stále živí naději na účast na prosincovém Turnaji mistrů, byl oceněn za fantastické výkony v letošní sezoně. Zářil především v první polovině roku, kdy se probojoval do semifinále French Open a finále Wimbledonu.

Arabští šejkové si na turnaj vybírají ty nejlepší hráče. S Berdychem jsou v prvním kole ještě Švéd Robin Söderling, Francouz Jo-Wilfried Tsonga a Marcos Baghdatis z Kypru. Vítězové se v semifinále utkají s dvojicí Nadal, Federer.

"Svoji letošní nejlepší sezonu kariéry jsem zahájil výhrou v Abú Dhabí, takže se tam zpátky moc těším," uvedl Nadal. "Je to skvělá příprava na grandslamové Australian Open," uved Španěl Nadal, svcětová jednička.

Turnaj v Abú Dhabí, nazvaný Mubadala World Tennis Championship, má dotaci 250 tisíc dolarů a koná se od 30. prosince do 1. ledna.

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud