29. května 2018 • 20:35

Středeční program French Open: Do boje jdou tři Češky, favoritky i Djokovič

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

České tenistky Petra Kvitová, Barbora Strýcová a Kateřina Siniaková budou bojovat ve středu na French Open o postup do třetího kola. Všechny tři začnou své zápasy v 11:00.



Turnajová osmička Kvitová nastoupí se Španělkou Larou Arruabarrenaovou na dvorci číslo jedna. Na kurtu s oválným hledištěm připomínajícím býčí arény loni Kvitová ve stejné fázi turnaje prohrála s Bethanií Mattekovou-Sandsovou. S 91. hráčkou světa Arruabarrenaovou hrála jednou a v Madridu předloni zvítězila.

Strýcová narazí na Rusku Jekatěrinu Makarovovou a postupem do 3. kola by vyrovnala své pařížské maximum. Siniaková má za soupeřku Ukrajinku Katerynu Kozlovovou, která vyřadila obhájkyni titulu Jelenu Ostapenkovou z Lotyšska.

Středeční program (začátky v 11:00):

Kurt Philippa Chatriera: Halepová (1-Rum.) - Riskeová (USA), Nišikori (Jap.) - Paire (Fr.), Garcíaová-Pérezová (Šp.) - Wozniacká (2-Dán.), Pouille (15-Fr.) - Norrie (Brit.).

Kurt Suzanne Lenglenové: Kužmová (SR) - Svitolinová (4-Ukr.), Munar (Šp.) - Djokovič (20-Srb.), Goffin (8-Belg.) - Moutet (Fr.), Cornetová (32-Fr.) - Parmentierová (Fr.).

Kurt č. 1: Kvitová (8-ČR) - Arruabarrenaová (Šp.), Lajovič (Srb.) - A. Zverev (2-Něm.), Kližan (SR)- Monfils (32-Fr.), Kasatkinová (14-Rus.) - Flipkensová (Belg.).

Kurt č. 3, 1. zápas: Strýcová (26-ČR) - Makarovová (Rus.),

Kurt č. 5, 1. zápas: Siniaková (ČR) - Kozlovová (Ukr.).

Petra Kvitová měla v prvním kole proti Paraguayce Cepedeové problémy, nakonec ale vyhrála
Petra Kvitová měla v prvním kole proti Paraguayce Cepedeové problémy, nakonec ale vyhrála

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud