14. září 2016 • 16:00

Předstíral Djokovič bolest? Budou mu trhat nehty na nohou, říká kouč

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ten moment ve finále US Open vzbudil vášnivé debaty. Tenista Novak Djokovič si ve čtvrtém setu vyžádal za stavu 1:3 lékařský time out a nechal si ošetřit prsty na nohou. Snažil se tím jen rozhodit rozjetého soupeře Stana Wawrinku? Srbův kouč Marian Vajda teď přiblížil, jak moc světový tenista č. 1 v neděli trpěl.



„Měli jste vidět Novakovy nohy, když přišel do šatny. Všude měl krev a vážně trpěl bolestí. Novak není žádný podvodník, to ošetření určitě potřeboval,“ nechal se slyšet slovenský trenér, který připravuje Djokoviče společně s Borisem Beckerem.

Pohled na zničené prsty Novaka Djokoviče
Pohled na zničené prsty Novaka Djokoviče

„Jeho nohy opravdu trpěly, protože toho během zápasu hrozně moc naběhal a je to ohromný bojovník,“ popsal Vajda podle srbských médií. Djokovičův zdravotní stav je ale ještě mnohem vážnější, v postižených prstech má prý i infekci.

„Musí mu strhnout nehty, je to prostě hrozné,“ řekl Vajda Benu Rothenbergovi z deníku New York Times. Sám Djokovič se už během svého ošetřování ve finále US Open Wawrinkovi omlouval za přerušení duelu.

„Sory, kámo, ale fakt to nemůžu vydržet,“ otáčel se na svého soupeře, kterého ale tahle pauza stejně nezastavila a v New Yorku si dokráčel pro třetí grandslamový triumf v kariéře. Djokoviče teď ale zřejmě čeká delší pauza...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud