19. července 2009 • 23:15

Vaidišová: dostala 370 tisíc. Za takovou bídu!

Autor: Blesk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měla by se stydět! Nicole Vaidišová byla největším tahákem turnaje ECM Prague Open. Jenže na kurtech na Štvanici se moc nepředvedla. Diváci ji dokonce po bídném vystoupení vypískali! A to přitom jako startovné dostala v přepočtu 370 000 korun!



Tenis už ji asi opravdu nebaví. Současná Vaidišová už je pouze stínem té dravé a ambiciózní Nicole, která snila o tom, jak se jednou stane světovou jedničkou.


„Hra Nicole Vaidišové je pro mě velkým zklamáním. Momentálně na to nemá tenisově ani mentálně,“ řekl ředitel turnaje Vladislav Šavrda.

Organizátoři ECM Prague Open si přitom od české hvězdy slibovali, že přitáhne na Štvanici kvantum diváků, proto se také stala oficiální tváří turnaje.

Vaidišová neprožívá zrovna růžové časy
Vaidišová neprožívá zrovna růžové časy


Na Vaidišovou se skutečně přišlo podívat dost lidí, úplně všechny však pouze přesvědčila o tom, jak moc se tenisově trápí.

Není se co divit, když si před pražským turnajem místo trénování zaletěla na dovolenou a ani během ECM Prague Open zrovna moc nepotrénovala – raději se věnovala svému příteli, tenistovi Radkovi Štěpánkovi. S tím byla v Praze noc co noc

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud