22. srpna 2009 • 12:00

Vaidišová vyhodila Kodata. Už podruhé

Autor: Pavel Krejča (Blesk)
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další bouřlivý rozchod má za sebou Nicole Vaidišová (20). Kdepak s milencem. Česká tenistka už podruhé rozvázala spolupráci s trenérem a nevlastním otcem Alešem Kodatem!



Stalo se tak prý po zpackaném turnaji Prague Open, z něhož bývalá 7. hráčka světa vypadla už v 1. kole a místo tenisu se věnovala příteli Radku Štěpánkovi.

Duben 2008
První odloučení
Přišlo po deseti letech kooperace. Bylo to tehdy poměrně dramatické. Vůbec spolu nemluvili, povídalo se. Vaidišová proto začala spolupracovat s britským trenérem Felgatem, ale její hra čím dál víc připomínala vzteklé pinkání do zdi.

Únor 2009
Návrat k otčímovi
Trápení Nicole vrcholilo, a tak odprosila Kodata. Další jízda do světové desítky se ale díky znovuzrozené spolupráci nekonala. Ze všeho zbyla jen další várka hádek a nepochopení. „Propadla se, protože se na tenis vyprdla,“ konstatoval nedávno Kodat.

ArchívFoto Archív

Červenec 2009
Druhý vyhazov

„Zase se nepohodli. Nicole už nedává tenisu tolik a to Kodat nesnesl. Konec byl neodvratný,“ prozradil Blesku člověk znalý tenisového prostředí.

Srpen 2009
Kdy přijde konec?

Blonďatou princeznu, která se na žebříčku propadla na 142. (!) místo, už tenis prostě nebaví jako dřív. „Je to má práce,“ přiznala. Facha, do níž se Nicole sakra nechce. Proto se dá brzy čekat, že pověsí raketu na hřebík. Možná jen vyhlíží konec lukrativní smlouvy s Reebokem (uzavřela ji v červnu 2005). Díky ní si ročně vydělá přes 65 milionů korun.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud