26. dubna 2011 • 12:00

William a Kate mírní napětí. Zahrají si čtyřhru

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chvíle, na kterou se těší celá Anglie, se neodvratně blíží. Již tento pátek si princ William a jeho snoubenka Kate Middleton řeknou v chrámu svatého Petra ve Westminsteru své ANO. Jako generálku na manželství tak může slavný pár pojmout tenisové utkání ve smíšené čtyřhře v tenisovém Queen´s Clubu.



Proti ostře sledovanému páru se na travnatém kolbišti představí sestra Kate Pippa, která je členkou tenisového klubu,  a další z dosud blíže nespecifikovaných přátel z okruhu prince Williama.

V Quenn´s Clubu si tenisová smetánka dává již tradiční dostaveníčko před nejslavnějším tenisovým turnajem světa – Wimbledonem.  Nadal, Djokovič, Murray a spol. zde změří síly od 6. června.

Předtím si ale zelený pažit, anglického klubu založeného již roku 1886 na počest královny Victorie, vyzkouší nejsledovanější pár posledních týdnů.

Kate si musela dát zmenšit zásnubní prsten v hodnotě asi 7 milionů korun. Před svatbou se dala na rapidní dietu, takže hrozilo, že jí klenot sklouzne z prstu
Kate si musela dát zmenšit zásnubní prsten v hodnotě asi 7 milionů korun. Před svatbou se dala na rapidní dietu, takže hrozilo, že jí klenot sklouzne z prstu


„Kate byla velmi překvapená, když dostala nabídku si zde zahrát. Myslel jsem si, že by jí to mohlo jít, vždy je šikovná na různé sportovní aktivity. Je lepší než princ William, ten přeci jen působí trošku toporným dojmem. Doufám, že rozdíly mezi nimi při pře nebudou důvodem k nějakým vzájemným třenicím,“ dodává s úsměvem jeden z členů londýnského tenisového klubu.

Turnaj v Quenn´s Clubu se může kromě dlouhé historii pyšnit i celou řadou slavných tenisových superstar doby současné i minulé, které zde zvedly nad hlavu stříbrný pohár. Hned čtyřikrát to dokázal John McEnroe, Boris Becker, Lleyton Hewitt či Andy Roddick.

Záři slavných tenisových osobností teď aspoň na chvíli zastíní princ William a Kate Middleton.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud