6. března 2012 • 10:58

Wozniacká vytáhla na kurt McIlroye, na Mariu to zkusil golfákem

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Hodně nevšední podívanou zažilo v pondělí na 18 tisíc fanoušků v newyorské Madison Square Garden. V exhibičním duelu dvou bývalých tenisových světových jedniček totiž Caroline Wozniacká donutila odehrát pár míčků proti Marii Šarapovové i svého přítele Roryho McIlroye - pro změnu novou jedničku v golfu. I přes jeho "pomoc" nakonec Dánka prohrála s ruskou kráskou 3:6 a 4:6.



McIlroy se zapojil do hry v džínách a tričku v předposlední hře. "Nebyl se mnou moc spokojen," vtipkovala Wozniacká.

Vítěz Honda Classic v Palm Beach Gardens a nový golfový král McIlroy zkusil s raketou nejdříve golfový švih a pak v tenisové výměně získal proti Šarapovové bod. "Už jsem jich pár vyhrál i nad Caroline," řekl.

Šarapovová s Wozniackou hrály v uvolněné atmosféře, často se na sebe smály a po nepřesném rozhodnutí lajnových rozhodčích se vzdávaly fiftýnů. V závěru si před posledním gamem utkání dokonce o pauze zatančily společně s diváky.

Wozniacká přišla po Australian Open o pozici světové jedničky, na které byla dva roky po sobě a celkem 67 týdnů. McIlroy se vyšvihl do čela golfového žebříčku jen měsíc poté.

Podívejte se na to nejlepší z exhibice (McIlroy přichází na scénu v čase 1:25):

"Musím vydržet v čele pár let, abych Caroline dohnal," řekl golfista, který se fotil s diváky a rozdával podpisy.

Zpozorněl, když o něm Wozniacká mluvila. "Kytku po výhře jsem mu neposlala. Nechci, aby se příliš nafoukl," smála se.

Že bych to na tu Šarapku zkusil pořádným golfákem? říkal si asi Rory McIlroy, když bavil diváky poté, co ho Wozniacká vytáhla na kurt
Že bych to na tu Šarapku zkusil pořádným golfákem? říkal si asi Rory McIlroy, když bavil diváky poté, co ho Wozniacká vytáhla na kurt

Roddick: Pronikl jsem Federerovi do hlavy

Andy Roddick vyhrál nad Rogerem Federerem 7:5, 7:6 a porazil ho poprvé po čtyřech letech. "Je to jasné, pronikl jsem Rogerovi do hlavy a on nevěděl, co s tím," vtipkoval Roddick, který má na okruhu ATP se Švýcarem hrozivou bilanci 2:21.

Roddick v Madison Square Garden podle svých slov musel vyhrát. "Jeremy Lin to chtěl, cítil jsem tady jeho energii," připomněl Roddick hvězdu basketbalistů New Yorku Knicks.

Také Američan se na kurtu dobře bavil, často imitoval Španěla Rafaela Nadala a mezi výměnami si doběhl do hlediště pro podpis herce Bena Stillera.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud