15. března 2012 • 11:49

Vyprodáno. Lístky na Djokoviče zmizely téměř za třicet hodin

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poprvé od duelu se Švýcarskem uvidí zápasy českého týmu v Davis Cupu diváci pražské O2 Arény. O vstupenky na čtvrtfinálový duel se Srbskem, za něž by mohla nastoupit i světová jednička Novak Djokovič, je nebývalý zájem. Prakticky všechny lístky zmizely třicet hodin poté, co šly do volného prodeje. Zápasy jsou na programu 6. - 8. dubna.



Kapacita O2 Arény na tenisová klání činí 13 500 míst. Vstupenky na zápasy Berdycha se Štěpánkem šly do prodeje v úterý v noci. "Dopoledne bylo vyprodáno spodní patro, další lístky zmizely během dne," uvedl tiskový mluvčí orgrnizačního týmu Česká sportovní Karel Tejkal.

Balíček do prvního patra na všechny tři dny stál 2 490 korun, do vrchního patra se prodával v cenách 990 Kč a 1 290 korun.  V současné chvíli zbývají poslední lístky do rohů nejvyššího, čtvrtého patra O2 Arény.

"Čekali jsme, že o lístky bude velký zájem a bude vyprodáno. Ale že lístky zmizí takhle rychle, v to doufali jen ti největší optimisté," doplnil Tejkal.

Podle něj se lístky prodávaly podobně jako na utkání NHL, která Česká sportovní v Praze pořádala. "Potvrdil se předpoklad, že lístky zmizí stejně rychle," doplnil Tejkal.

Zápasy tenisového Davis Cupu bude hostit Praha po pěti letech, kdy český tým slavně porazil Švýcarsko i s Rogerem Federerem v sestavě.

„Na Davis cup před pražským publikem se po pěti letech moc těším a věřím, že se tenisoví fanoušci nenechají zahanbit těmi hokejovými, a to nejen při fandění. Proti Švýcarsku byli skvělí,“ řekla už před zahájením předprodeje týmová jednička Tomáš Berdych.

Česká jednička se v zápase hodně nadřela
Česká jednička se v zápase hodně nadřela

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud