11. června 2012 • 18:20

VIDEO: Nejsladší odměna! Jak Nadal slavil svůj triumf na Roland Garros

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Pomsta dokonána! Na začátku letošního roku se po úchvatné pětisetové bitvě radoval ze svého třetího grandslamového triumfu v řadě Novak Djokovič. Čtvrtý už si díky na antuce neporazitelnému Nadalovi nepřipsal.



Rafa si do vitríny postaví po dnešku již svůj sedmý pohár za vítězství na Roland Garros. A svůj úspěch si také bezezbytku užil.

Dvojchybou ukončila světová jednička finálový duel French Open a pak již jen mohla smutně sledovat oslavy svého přemožitele.

Raketa letí na lavičku a antukový král si užívá chvíle nepopsatelného štěstí. Jako už konečně šestkrát v minulosti. Ale slaví, jako by to bylo poprvé.

O radost se šestadvacetiletý tenista dělí se svými nejbližšími, kam také míří jeho první kroky. V objetí Nadala se postupně ocitají rodiče, jeho strýc a trenér v jedné osobě Toni a samozřejmě přítelkyně.

"Pro mě je tenhle turnaj asi nejdůležitější. Jsem rád, že jsem zlomil Borgův rekord. Držet tuhle trofej je nezapomenutelné a je to neobyčejná chvíle," řekl aplaudujícím divákům Rafa.

"Gratulace Rafovi, je vynikající a má skvělý tým," neztrácel nadhled Djokovič, který potěšil diváky větou ve francouzštině.

Poté pokračoval anglicky: "Jsem rád, že jsem poprvé v této pozici, že jsem tady hrál finále a příště to snad bude mít lepší konec," dodává Srb.

VIDEO: Chvíle štěstí v podání Nadala

O radost se Nadal dělí s příbuznými
O radost se Nadal dělí s příbuznými

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud