11. července 2012 • 22:00

I na tohle se můžete těšit! Sexy Šarapovová v Praze

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Hned dva chody se budou podávat českým divákům na konci října a začátku listopadu. A jeden je výživnější než druhý. Posuďte sami: 29. října se fanouškům v pražské O2 aréně představí v exhibičním klání česká jednička Petra Kvitová v duelu s půvabnou Marií Šarapovovou.



A nášup? Třetího a čtvrtého listopadu pak následuje na stejném místě finále Fed Cupu, kdy české hráčky budou obhajovat svůj titul v duelu proti Srbkám. Prostě výživné menu!

"Na vystoupení v Praze už se moc těším, bude to krásný start do fedcupového týdne. Věřím, že atmosféra bude po druhé polovině sezony uvolněná a nebudu muset před zápasem s Marií  říkat, že jí mám co oplácet," nezapomněla na semifinálovou porážku z letošního French Open rodačka z Fulneku.

Ruská kráska se v hlavním městě představí vůbec poprvé. "Do Prahy se moc těším, na Petru i na výborné sportovní publikum. Je příjemné vidět, jací hráči a hráčky se již v Praze představili a být jedním z nich," řekla pětadvacetiletá Ruska, řekla tenisová i módní ikona Maria Šarapovová.

VIDEO: Maria patří k nejpůvabnějším tenistkám na okruhu



A pokud byste náhodou neměli tenisu dost, nezapomeňte sledovat i dny před plánovanou exhibicí. Ta se totiž uskuteční pouhý den po Turnaji mistryň, kde dvaadvacetiletá Češka obhajuje loňský titul.

Maria nevzdává žádný míčekFoto EPA
Mimochodem, pokud by vás zajímala vzájemná bilance obou rivalek, tak ta mluví ve prospěch rodačky z Nyaganu.

Ze šesti vzájemných zápasů vyhrála čtyři. Ten prozatím nejdůležitější, ve finále loňského Wimbledonu, však patřil české tenisce.

V pražské exhibici o výsledek rozhodně tolik nepůjde, přesto se mají diváci před dramatickými finálovými zápasy Fed Cupu rozhodně na co těšit.

PROFILY
PETRA KVITOVÁ   MARIA ŠARAPOVOVÁ
6 na žebříčku 3
8.3. 1990 ve Fulneku narozena 19.4.1987 v Nyaganu
182cm/70kg výška/váha 188cm/59kg
7 vyhraných turnajů 27
7,5 milionů (dolarů) prize money 21,1 milionů (dolarů)

Maria Šarapovová se svým typickým zaujetím pro hru
Maria Šarapovová se svým typickým zaujetím pro hru


VIDEO: Ruská kráska je vždy středem pozornosti

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud